cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mami, rad te imam, veliko

clock-img

16.07.2007, 18:30

clock-img

Anonimen

Evo pa sem dočakala, če se še spominjate, sem pred mesecem pisala kako mi fantek govori ves čas, da me ne mara.

No ne vem sicer kaj se je spremenilo, je pa res, da sem upoštevala vaše nasvete, večkrat ga objamem, mu dam lupčka, včasih se žogava ali pa gledava telebajske, potem ga malo žgečkam da se smejiva in se valjava po postelji in rezultat....

večkrat na dan pride k meni in mi reče: mami, rad te imam, veelikoooo in pokaže z roko kako velikouser posted image

ali pa samo prilaufa ves zadihan k meni in se stisne k meni in mi reče, te mam rad, veš user posted image

tako da se splača potruditi, zdaj sem pa srečna user posted image

clock-img

16.07.2007, 18:52

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Čestitke user posted image user posted image user posted image . Res si lahko vesela, ker otroci so tako odkriti. user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

16.07.2007, 18:52

clock-img

BaByGiRl

pencil-img

430

Hja, jaz os. bi to delala oz. delam brez da mi kdo to svetuje...moje 2 sončka toliko mrcvarim in se igram, da bi mi lahko rekla, da me zato ne marata user posted image

Lepo da si to dosegla,...pa sedaj boš imela 2 in se boš morala še bolj potruditi. jAZ sem zvečer čisto skurjena, pa mi še včasih ne rata obema ustreči...saj bo bolje ko mala malo zrase.

Izkoristi čas, ki ga imata še zase in ga pripravi na novega člana

clock-img

16.07.2007, 18:55

clock-img

Anonimen

Lepo.user posted image

clock-img

16.07.2007, 19:22

clock-img

Anonimen

babygirl, marca bomo trije user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.07.2007, 19:43

clock-img

Anonimen

Vem, kako tople so te besede Diana. user posted image user posted image user posted image  Če sem še tako slabe volje, utrujena ali žalostna, me Filipove besede: "Mami, rad te imam" napolnijo z vso energijo in lepšajo vse dneve. Bi ga kar pojedla v tistem trenutku, tako lepo to reče.user posted image

clock-img

16.07.2007, 19:55

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image  Kar pogrejejo ti srce takšne besede a ne?

clock-img

16.07.2007, 20:10

clock-img

Pingvinčica

pencil-img

1416

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.07.2007, 22:33

clock-img

Anonimen

resno punce, sprememba je očitna. Ampak saj sem se tudi prej ukvarjala z njim, morda se zdaj malo več hecava in smejiva ga pa tudi kregam če nagaja sestrici

morda je imel samo tako obdodbje, kajti zdaj mi po 20x na dan reče, mami te mam rad, veliko, ti si moja, opažam pa, da očiju tega niti ne govori

lahko da je trenutno name bolj navezan potem se bo pa spet zamenjala situacija, kakorkoli, res mi je toplo pri srčku ko pride in ovije rokice okoli mojega vratu user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.07.2007, 23:02

clock-img

mamuška

pencil-img

758

user posted image user posted image No vidiš, kako malo je treba, da so tile naši malčki srečni, z njimi pa tudi me! Bravo!

clock-img

16.07.2007, 23:25

clock-img

linči

pencil-img

43

Mene pa je moja Lin spravla v jok, ko je en dan pršla k meni, in mi rekla:   Mamica,ti si najboljša mamica!
Jaz pa v jokuser posted image od sreče seveda,in zdaj mi večkrat to ponovi in jaz sem vsa happy

Sem roža
iz Portoroža!!! :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem