cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mali vsevedež-poskusi

clock-img

12.01.2013, 20:55

clock-img

p&b

pencil-img

747

Halo,
moj otrok obiskuje v šoli (2 razred) krožek mali vsevedež, kjer delajo razne poskuse, naprimer doma izdelajo iz mase vulkan, pod njim pa recimo naredijo kakšne hišice, ljudi...potem pa na sredino vulkana dajo sodo bikarbono in kis in vulkan bruha lavo in zalije vas. Ali pa naprimer v vodo potreseš poper in na sredino namočiš milo, rezultat je, da se ob dotiku mila z vodo , poper odmakne.
Problem je, da se je naš mali spet javil, da bo naslednjič pokazal kaj novega-presenečenje, seveda pa je na meni kaj si naj izmislim, da ni preveč komplicirano, in da bo lahko pokazal v šoli.
Ima mogoče katera kakšno idejo ali pozna kakšen link, kjer so predstavljani kakšni otroški poskusi.

Hvala za kakršen koli nasvet in lep večer.

clock-img

13.01.2013, 17:42

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

http://www.stevespanglerscience.com/experiments

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

clock-img

13.01.2013, 18:06

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

caki mal - ta zgornji link sem jaz na temi z istim naslovom objavila nekaj dni nazaj? zdaj je pa tema zginla, vsi ostali posti zbrisani in se je pojavila v tej "novi" obliki in zdaj dskubin dajej ta link namesto mojega posta od prej; zakaj je pa tega blo treba? user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.01.2013, 19:08

clock-img

dskubin

pencil-img

2326

user posted image oprosti mateyka, če tako izgleda, ampak tega, o čemer govoriš nisem vidla sploh, sem hotla samo pomagat p&b. Link imam pa shranjen iz "tiste, ki imate otroka doma", ker včasih doma kaj spacamo, zdej pa ne vem, a si ga ravno ti tam prilepila ali katera druga. Ker zdej mi izgleda, kot, da sem jaz nekaj narobe naredila user posted image

< Sporočilo je popravil dskubin -- 13.1.2013 19:12:26 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

clock-img

14.01.2013, 01:03

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin
user posted image oprosti mateyka, če tako izgleda, ampak tega, o čemer govoriš nisem vidla sploh, sem hotla samo pomagat p&b. Link imam pa shranjen iz "tiste, ki imate otroka doma", ker včasih doma kaj spacamo, zdej pa ne vem, a si ga ravno ti tam prilepila ali katera druga. Ker zdej mi izgleda, kot, da sem jaz nekaj narobe naredila user posted image

ma ne, ne mislim, da si ti kej narobe nardila user posted image - sam ful postov je zginlo in pol še zgleda kot da je moj post zamešan; kaj se je zgodilo s to temo, to pa ne bev ne mev.. a bi lahko kdo napisal kaj se je zgodilo oz. kaj se dogaja, bilo bi lepo, no. spodobilo bi se. no, to me zanima? anyone? user posted image

btw, ta link je pa zakon user posted image ti ga kr popi user posted image

clock-img

15.01.2013, 19:37

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

sam ful postov je zginlo in pol še zgleda kot da je moj post zamešan; kaj se je zgodilo s to temo, to pa ne bev ne mev..

user posted image user posted image user posted image tudi jaz gledam, če mi je p&b kaj odgovorila. Štos je pa v tem, da je odprla 4 enake teme v različnih forumih in so očitno 3 teme brisali, tole tukaj pa pustili.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem