cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Mali kašlavčki

clock-img

11.04.2006, 15:02

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Naš mali je v nedeljo zbolel. Dobil je visoko vročino, kašllja pa tako, da me kar stisne ko ga slišim. No, po neprespani noči na ponedeljek gremo k zdravniku. V čakalnici pa cel kup malih kašlavčkov, ki so potrpežljivo čakali na vrsto. Z našim vred so en drugega opazovali, tastarejši so se pa pregovarjali med sabo, kot se to otroci znajo, pa pesmice so si govoril. Moram priznat, da sem se pripravil na cel kup jokavih malčkov, pa sem bil kar prijetno presenečen.
Če primerjam vse skupaj s čakalnico pri moji zdravnici, ki je vedno polna sitnih penzionistov, ki se grebejo za vrsto, pa tarnajo pa kolnejo, velika večina jih je pa tam samo iz golega dolgčasa, .... vsa čast otroški populaciji, so lahko pezionistom za zgled.

clock-img

11.04.2006, 15:22

clock-img

Anonimen

Seveda. Saj to velja na vseh področjih življenja.
Je zanimivo gledati, kako otroci nič nimajo proti čakanju pri zdravniku, ko pa starše pogledaš, drug drugega prebadajo z morilskimi pogledi in študirajo, kako prelisičiti ostale in priti prej do zdravnika... user posted image

clock-img

13.04.2006, 14:16

clock-img

Jana4

pencil-img

135

Ko ste ravno pri kašljanju. Kako ga krotite? Kakšne pripomočke prakticirate in kateri sirup vam najbolj pomaga. jaz imam namreč tri male čebele in ko začnejo kašljati ni in ni konca vse tri pa tudi ne morem nositiuser posted image . Na začetku jim ovlažim sobo v kateri spijo in neakj časa pomaga da nimajo napadov tistega groznega suhega kašlja, ko mislim da bo že pljuča izkašljala. Groza kako se matrajo, ti naši sončki.

You're Unique, Just Like Everyone Else....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem