za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o piškotnih
IŠČI
Išči med članki, videi, na forumu...
PODROBNO
Kje iskati?
PRIJAVI SE
VČLANI SE
Prijavi se
Uporabnik:
Geslo:
Pozabljeno geslo?
Včlani se
ali
Izberi vzdevek:
E-mail:
Vnesi geslo
Potrdi geslo
S prijavo potrjujete, da ste prebrali naše Splošne pogoje uporabe portala, vključno s Pravili uporabe piškotkov, in z njimi v celoti soglašate. POTRDI
Rada bi imela pesmi od Mačka Murija iz CD-ja (od Nece Falk). Nekatere so v knjigi od Kajetana Koviča, vseh besedil pa ni. Ima kdo?
Imam jaz, so prišla zraven CDja. Hm, a bi ti sfotokopirala tole, ker za prepisovat bi bilo tole kar veliko? _____________________________Sami sončki okrog mene :)
Ja možno, jaz sem dobila kopijo pa ni bilo ovitka... Veš kaj tudi lahko narediš, če ti ni odveč in če imaš digitalni fotoaparat... bo najhitreje... če slikaš in mi na mail pošlješ..
Ko zapoje zvonček v uri, prebudi se Maček Muri, s taco si oči pomane, vzdigne rep in hitro vstane. Mačjo posteljo prezrači, mačjo suknjo pokrtači, in za zajtrk se odpravi v krčmo Pri veseli kravi. Tam ga čaka stalna miza, in točajka muca Liza. ki prinese lonček mleka, in še mačji kruh od peka. Ob jedači poglobi se Muri v mačje časopise, vse prebere brez razlike, tudi vejice in pike. Potlej plača in čez cesto gre na sprehod v mačje mesto. _____________________________Življenje je igra,igrajte jo! Življenje je izziv, sprejmite ga! Življenje je sen,uresničite ga!
Niki, bo mož jutri v službi poskeniral besedila, pa ti potem pošljem na mail, prav?! Samo mail mi sporoči na privat, pa bo. _____________________________Sami sončki okrog mene :)
super hvala!
Metuljčica, hvala za pesmico. To sicer imam, je v knjigi. Hvala vseeno
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tud...
Prosti čas
Približuje se Valentinovo, zato smo na našem Facebooku povprašali starše, kaj bodo podarili svoji...
Družina
Rezultati žreba - JANUAR Ringarajini darilni paketi
Nagrajenci
Svetovni dan boja proti raku je priložnost za ozaveščanje o preprečevanju in zgodnjem odkrivanju ...
Zdravje in nega
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!