cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

MULTI SANOSTOL SIRUP-DOZIRANJE

clock-img

14.12.2005, 07:02

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Slovenska navodila za doziranje Multi sanostol sirup pravijo 1 kavno žličko (5 ml) sirupa na dan, originalna pa 10-20 ml na dan. Razlika je precejšnja. Kako so vam priporočali farmacevti / pediatri? Sprašujem za starostno obdobje 1-5 let starih otrok.

Hvala za odgovore in lep pozdrav!

Jasna

clock-img

14.12.2005, 07:23

clock-img

Anonimen

Meni je lekarnarka razložila, da je to zato, ker so slovenski standardi po zadostnosti vitaminov pač drugačni kot v državi proizvajalca sirupa. Jaz dajem kar nekako vmes ozioroma kakor pride.user posted image

clock-img

14.12.2005, 09:37

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Se mi je zdelo, ja, da ima to opraviti s standardiuser posted image . No, glede na neješčnost mojih otrok, bom tudi jaz ubrala srednjo pot. Bo najbolje tako, verjetno. Saj bojda mama najbolje ve, kaj je dobro za njenega otroka.user posted image

Hvala Splišni za informacijo!

Jasna

clock-img

14.12.2005, 12:06

clock-img

puncica

pencil-img

9847

jaz dam tako da je na kavni žlički malo manj kot polno, da se mi ne polije potem pa dam še enkrat tolk no mogoče mal manj, če mi moja punčica reče še še še, potem pa se zmenimo da jutri dobi spet, pol pa rece juti. user posted image Ma kaj pa vem, men se zdi čist ok, pa če piše tako po slovensko nej bo. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem