cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

MB porodnišnica

clock-img

14.02.2007, 09:26

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Kaj je potrebno prinest zraven v bolnico,ko sem rodila prvič smo mogle imet svoje pamperske,pa tudi z vložki niso bili ravno radodarni.Kako pa je letos s tem?

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

14.02.2007, 12:47

clock-img

spelaz

pencil-img

206

Jaz nisem rabila nobene svoje pamperske (pa sem jih imela sabo), vložkov pa je bilo tudi dovolj.

clock-img

20.02.2007, 21:23

clock-img

Tanyka

pencil-img

1223

Ne rabiš nič šlepat zravenuser posted image user posted image
Vsega je dovolj,po želji pleničke, če hočes pogosteje previjat-to je že luksususer posted image user posted image
Lep porod

< Sporočilo je popravil Tanyka -- 20.2.2007 21:25:10 >

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

clock-img

26.02.2007, 14:54

clock-img

Marelica

pencil-img

1176

Jaz ti pa svetujem, da si vzami zraven en paket vložkov in nekaj komadov pleničk za dojenčka. Nama s cimro je včasih že zmanjkalo in nisva uspeli pravi čas nafehtat. Saj to ne zavzame nevemkoliko prostora.

clock-img

08.03.2007, 15:02

clock-img

severnica77

pencil-img

859

rodila sem decembra in je bilo vsega na pretek (pleničk, vložkov in celo mrežastih gatk user posted image ). Če pa je že zmanjkalo sva pa rekle sestri in je prinesla.

Aja pa še lanolinsko kremo sva dobili, pa otroško mazilo za ritko in tudi bepanten, ker je moj mali dobil kar fajn plenični izpuščaj, ker je dobival antibiotik.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem