cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Lušten modrček

clock-img

13.04.2007, 08:53

clock-img

Taula

pencil-img

6340

V Lj? Velikost ni problem.user posted image  Hočem enega ki poveča, (taki da stisne skupaj dojke po možnosti) ima kaj čipke in je kvaliteten. V New Yorku imajo par luštnih, samo vem da niso ne vem kaj kvalitetni.user posted image

Mogoče kaj v Emoporiumu? Kaj pa tisti wonderbra (kakor koli se napišeuser posted image )..se ga splača kupiti?

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

13.04.2007, 08:54

clock-img

Anonimen

Kolk tem pa še bo o teh modercih madona?user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.04.2007, 08:59

clock-img

Anonimen

V Emporiumu vem da majo wonderbra,sam mislim da je okol 14.000 ta starih.user posted image
Jaz si bom mogla tud kej tacga omislt pol ko neham dojit,če bo sploh še kaj za notr spravit!user posted image user posted image

clock-img

13.04.2007, 09:33

clock-img

Anonimen

pejte še mal u MarkSpencerja pogledat, če imaš srečo se morda tam kaj dobi....so kar kvalitetni. Je pa potrebno vsakega posebej probat, ker se mi zdi, da vsak malce drugače stoji..

clock-img

13.04.2007, 09:47

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Kolk tem pa še bo o teh modercih madona?

user posted image user posted image  Jaz nimam takih balon kot ti in rabim pomoč.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

13.04.2007, 09:54

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

H&M ima na čase tud kej pametnega, kvaliteta pa je sorazmerna s ceno user posted image

drgač pa imaš v CP še Palmers

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem