cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Leonišče (pregled)

clock-img

16.10.2013, 12:49

clock-img

Anonimen

Punce me zanima kako poteka prvi pregled v Leonišče? Naredijo navadnega UZ tako ko vsak ginekolog ali kako?

clock-img

21.10.2013, 09:41

clock-img

lastovica

pencil-img

333

Odvisno kateri dan v ciklu si. Če si po ovulaciji, te pregleda z UZ, če nisi, dobiš nov datum. Dobiš pa še napotnico za kri dat. Pa partner mora dati seme.

clock-img

21.10.2013, 09:47

clock-img

Anonimen

moram bit na tešče?v času ovulacije bom

IZVIRNO SPOROČILO: lastovica

Odvisno kateri dan v ciklu si. Če si po ovulaciji, te pregleda z UZ, če nisi, dobiš nov datum. Dobiš pa še napotnico za kri dat. Pa partner mora dati seme.

clock-img

21.10.2013, 11:15

clock-img

lastovica

pencil-img

333

Verjetno misliš kri. To itak daš v začetku ciklusa (2. do 6. dan se mi zdi - ti povejo, ko dobiš napotnico) in fajn je, da si tešč. To sta dve ločeni preiskavi. kri sem jaz dala v polikliniki.

clock-img

21.10.2013, 12:27

clock-img

Anonimen

Ja sem mislila ko bom dala kri če moram bit tešča?Jaz imam prvi pregled in me je kar strah kaj bodo rekli user posted image

Verjetno misliš kri. To itak daš v začetku ciklusa (2. do 6. dan se mi zdi - ti povejo, ko dobiš napotnico) in fajn je, da si tešč. To sta dve ločeni preiskavi. kri sem jaz dala v polikliniki.

clock-img

21.10.2013, 12:35

clock-img

lastovica

pencil-img

333

Naj te ne bo strah. Pri komu si pa naročena?

clock-img

22.10.2013, 11:16

clock-img

dekca

pencil-img

257

Ni potrebno biti tešč.

clock-img

25.10.2013, 10:08

clock-img

Anonimen

Pregled sem dala čez user posted image z G. Zorn sem bila zadovoljna s sestro tudi in sem točno na uro prišla noter.Vse je ok zdaj moram še kri dat.Punce zanima me kdaj poči folikul?mi je reku da levi jajčnik ovulira in zdaj se pripravi da pride do O. Toliko sem o tem prebrala da se mi že zmeša user posted image

clock-img

28.10.2013, 08:17

clock-img

Anonimen

Sem dobila napotnico da bom dala kri pa mi je rekla sestra naj pokličem 3-6 dan M. številko mi ni napisala mogoče ima katera od vas telefonsko ?pa me zanima kje je ta Laboratorji Poliklinika 1.nastropje '???je tam blizu ginekološke klinike ,šlajmerjeva 2 ????Hvala za odgovor.

clock-img

28.10.2013, 13:57

clock-img

lastovica

pencil-img

333

Jaz se nisem rabila naročat, ker so rekli, da je že avtomatsko vnešeno. 3.-6. dan naj bi kri dala, ne pa se naročala. Greš skozi glavni vhod poliklinike v prvo nadstropje in tam takoj je sprejemna pisarna, kjer dobiš številko (zagotovo bo vrsta, tako, da ne boš mogla zgrešiti). Potem greš pa v čakalnico.

clock-img

29.10.2013, 09:50

clock-img

Anonimen

Meni je rekla naj pokličem.Kje pa je ta poliklinika?tudi tam na Šlajmerjevi?tam edino sem prvič bla na ginekološko kliniko na pregled.Hvala za odgovor

Jaz se nisem rabila naročat, ker so rekli, da je že avtomatsko vnešeno. 3.-6. dan naj bi kri dala, ne pa se naročala. Greš skozi glavni vhod poliklinike v prvo nadstropje in tam takoj je sprejemna pisarna, kjer dobiš številko (zagotovo bo vrsta, tako, da ne boš mogla zgrešiti). Potem greš pa v čakalnico.

clock-img

29.10.2013, 20:38

clock-img

lastovica

pencil-img

333

Na Njegoševi... poguglaj, pa boš videla kje je.

clock-img

09.07.2014, 20:52

clock-img

sovic

pencil-img

19

A moras za rezultate hormonskih terapij sam poklicat ali te oni obvestijo. Jaz namrec nisem nic vec narocena. Je pa na spermiogram narocen fant konec avgusta. Pa zdej ne vem al naj grem kar z njim po moje rezultate al naj poklicemuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem