cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

LOŠINJ - (NEREZINE) BUČANJE

clock-img

12.05.2010, 13:13

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Prosim za čim več informacij. Je fanj za otroke , 5 letnike? Morje ? Igrala?

tenks

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

12.05.2010, 17:05

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

user posted image zelo lepo vse imajo omenjeno, samo dolga pot

clock-img

12.05.2010, 21:08

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Ne samo fajn, idealno je za otroke.user posted image Hodimo tja v različnih terminih in zasedbah (še brez otrok, z 1 otrokom, z dvema) že mnogo let.
V naselju je red in mir. Plaže lahko zbiraš: kamnita, betonska (kot bazen), zaliv z malimi kamenčki (za najmlajše), FKK - vse to v radiju 300m.
V naselju veliko cestic (s praktično nič prometa), potk in stezic za sprehode, vožnjo s kolesi, rolerji, skiroji.
Igrala ob plaži, v parku, in to zelo zanimiva, takšna, malo posebna.
Na recepciji dobiš plin ob katerem koli času, okoli recepcije zastonj brezžični internet, zastonj izposoja knjig (poletna in resna branja, otroške knjige).
Še kaj?
Aha, ogromno sence.
Poleti ful dogodkov (plesi, tudi za otroke, nastopi) na ploščadi ob plaži.

Idealka, skratka, edina pomankljivost (če lahko tako rečem) je to, da so noter sami, ampak res sami Slovenci.user posted image

Aja, zdaj je čez cel otok speljana nova, lepa cesta, tako da imaš do Malega lošinja cca.15 minut z avtom.

Lepo se imejte!user posted image

clock-img

13.05.2010, 21:43

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: taška30
Ne samo fajn, idealno je za otroke.user posted image Hodimo tja v različnih terminih in zasedbah (še brez otrok, z 1 otrokom, z dvema) že mnogo let.
V naselju je red in mir. Plaže lahko zbiraš: kamnita, betonska (kot bazen), zaliv z malimi kamenčki (za najmlajše), FKK - vse to v radiju 300m.
V naselju veliko cestic (s praktično nič prometa), potk in stezic za sprehode, vožnjo s kolesi, rolerji, skiroji.
Igrala ob plaži, v parku, in to zelo zanimiva, takšna, malo posebna.
Na recepciji dobiš plin ob katerem koli času, okoli recepcije zastonj brezžični internet, zastonj izposoja knjig (poletna in resna branja, otroške knjige).
Še kaj?
Aha, ogromno sence.
Poleti ful dogodkov (plesi, tudi za otroke, nastopi) na ploščadi ob plaži.

Idealka, skratka, edina pomankljivost (če lahko tako rečem) je to, da so noter sami, ampak res sami Slovenci.user posted image

Aja, zdaj je čez cel otok speljana nova, lepa cesta, tako da imaš do Malega lošinja cca.15 minut z avtom.

Lepo se imejte!user posted image

Ej, dobesedno podpišem vse tole user posted image Nam se zdi naravnost fantastično in komaj čakamo, da gremooooooooooooo user posted image
Do mesteca Nerezine, kjer se da pojesti odličen sladoled in kupiti kakšno malenkost, je 15-20 minut čisto na izi hoje po urejeni poti.

clock-img

14.05.2010, 07:28

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

O , hvala, same super informacijeuser posted image , kako pa greste krk-cres-lošinj ali porezine-cres -lošinj? Še tu bi mi prišla prav kakšna informacija.
Špelina - me lahko zs-jaš kdaj greste ? Mogoče poližemo skupaj en sladoled user posted image

clock-img

14.05.2010, 08:00

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Meni je Bučanje taka zasilna varianta morja, je pač prilika, poceni, "naše" je in tako....upam, da od 10. do 20. julija nobene ne srečam. No, itak ne poznam, tako da mi je ravno do Pakistana.

clock-img

14.05.2010, 08:01

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

user posted image user posted image user posted image

za crknit

clock-img

14.05.2010, 22:45

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

A lahko vprašam kje najdete te app?
Sem malo brskala po netu in našla nič.user posted image

clock-img

15.05.2010, 11:37

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Ti apartmaji so večinoma v lasti podjetij, ki jih oddajajo najprej svojim zaposlenim. Mi tudi že dvajsetlet hodimo tja, no, zdaj dve leti nismo bili, sicer pa se, ko pridemtja, počutim, kot bi prišla domov.user posted image
Meni je super, upam, da gremo septembra z dojenčkom.user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

15.05.2010, 11:57

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

IZVIRNO SPOROČILO: mayci

Ti apartmaji so večinoma v lasti podjetij, ki jih oddajajo najprej svojim zaposlenim. Mi tudi že dvajsetlet hodimo tja, no, zdaj dve leti nismo bili, sicer pa se, ko pridemtja, počutim, kot bi prišla domov.user posted image
Meni je super, upam, da gremo septembra z dojenčkom.user posted image

To torej pomeni, da če hočem tja, moram zamenjat službo.user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.05.2010, 15:31

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Nam pa ni bilo ne vem kaj, tiste plaže so daleč daleč od lepih, morje je tut kr neki, jaz tja ne grem več. Res pa je, da je senca, pa na ploščadi dogaja, pa blizu do mesta in trampolina :))

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

clock-img

15.05.2010, 21:41

clock-img

lonja

pencil-img

2169

Nam je bilo tudi super lani, ko smo bili tam. Edina stvar, ki je tudi mene motila,sami Slovenci...   user posted image    

clock-img

29.05.2010, 22:13

clock-img

livia

pencil-img

2395

Lani smo prvič dopustovali na Hrvaškem in to v Nerezinah in gremo letos spet. Nam je bilo zelo všeč. Predvsem za otroke je fajn. Mene Slovenci ne motijo. Tako vsaj otroci lažje vzpostavijo stik, ker se vsi razumejo med sabo. V Italiji morem vedno prevajat. user posted image
Zelo veliko sence, blizu do plaže, lepo za sprehode, urejeno naselje, čisto, zalivček s kamenčki zelo primeren za našo družinico, knjižnica zakon.
In ne, ni treba službe menjat, če hočeš dopustovat tam. Na netu imaš spisek firm, ki imajo tam apartmaje in pokličeš, če imajo še kaj frej. Nam je 2x ratalo dobit. Lani začetek julija, letos drugo polovico avgusta. Imaš pa tudi nekaj privatnih oglasov, samo so po 100€ in več na dan.

clock-img

01.06.2010, 20:53

clock-img

malilump

pencil-img

432

Mi smo bili lani prvič in mi je bilo všeč. Je pa baje težko dobiti, ker je vse zasedeno že aprila. Če se slučajno še kaj najde, je potrebno kontaktirati Počitniško skupnost Krško (07/490-54-50). Je pa kar dolga pot, sploh za nestpne otroke (Val hvalabogu ni tak user posted image )

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

clock-img

13.06.2010, 15:13

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

uškina mama, samo zate user posted image  Ko ravno preizkušam, kako dela wireless v Bučanju user posted image

V glavnem: vreme tu je prekrasno, naselje, morje in plaža tudi, uživamo na polno user posted image  Otroci me podijo z računalnika, ker hočejo igrati igrice, medtem ko čakamo, da mine ta huda pripeka...

Pozdravček v Slovenijo user posted image

clock-img

14.06.2010, 07:35

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

iiiiiiii, uživajte kar se dauser posted image

clock-img

14.06.2010, 10:54

clock-img

livia

pencil-img

2395

Špelina, a ta wireless vleče samo okoli recepcije ali povsod?

clock-img

14.06.2010, 20:30

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

livia, en wireless (pod geslom) vleče v okolici recepcije, tale, na katerem sem jaz in ni zakodiran, pa na plažo (antena je v bližini bifeja).

clock-img

26.06.2010, 19:21

clock-img

karmyka

pencil-img

250

Mi tudi letos prvič julija odrinemo v Nerezine-Bučanje in upam da bo superuser posted image predvsem gremo da se tamale bibe malo pozdravijo ker imajo skoz probleme z temi dihali bronhitisi in bronhiolitisi.user posted image

Me pa zanima ali vzamete zraven v hiško prenosne posteljice za svoje bibe?

clock-img

28.06.2010, 21:37

clock-img

Tinnie

pencil-img

4

Pozdravljeni. Zanima me, če kdo oddaja v najem ali mogoče ve za koga, ki bi oddal stanovanje/apartma ali počitniško hišico (za 3 osebe) v Bučanju-Nerezine za 7 ali 10 dni v avgustu? Firma ali privat.
Če ima kdo kakšno dobro informacijo, naj prosim odgovori v tej temi ali me kontaktira na tinnie92@gmail.com. Hvala že v naprej! :)

Lp

clock-img

29.06.2010, 09:44

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: karmyka

Mi tudi letos prvič julija odrinemo v Nerezine-Bučanje in upam da bo superuser posted image predvsem gremo da se tamale bibe malo pozdravijo ker imajo skoz probleme z temi dihali bronhitisi in bronhiolitisi.user posted image

Me pa zanima ali vzamete zraven v hiško prenosne posteljice za svoje bibe?

Nekateri najemodajalci imajo prenosne posteljice že v hiškah in ni treba svoje jemat s sabo. Drugače bi pa mi vzeli svojo s seboj.

clock-img

29.06.2010, 09:53

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Aja, še ena informacija za tiste, ki greste na Lošinj: v Malem Lošinju se odpira Lidl user posted image Mogoče je v teh dneh celo že odprt, prejšnji teden so fajn hiteli s finiširanjem.

clock-img

29.06.2010, 09:55

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

hvala, špelin@ , ste se imeli fanj?

clock-img

29.06.2010, 09:58

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama
hvala, špelin@ , ste se imeli fanj?

user posted image
Prvih 8 dni je bilo ves čas med 27 in 30 stopinj C, morje je imelo 25 stopinj. Potem je bil en dan dež in je bil drugi dan še hladen, naprej pa spet sonce in uživancija user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem