cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

LJ porodnišnica

clock-img

31.07.2008, 14:39

clock-img

maartinca

pencil-img

42

Jaz bi pa imela vprašanje za vse mamice katere ste bile pred kratkim v Lj porodnišnici, kako je z vložki in sp.hlačkam (za enkratno uporabo) ste bile dobro založene ali priporočate, da vzamem svoje s seboj ? Pred 3,5 letom je bilo vsega dovolj sedaj pa sem že večkrat zasledila da jim česa primankuje user posted image .

Hvala za pomoč prihaja moj čas ...

Marty

clock-img

31.07.2008, 14:56

clock-img

jajula

pencil-img

1191

hlačke so skoz nosil, vložkov pa dajo sam dva paketa in če jih porabiš več ti jih mora kdo prnest (tko da to se splača en paket s sabo vzet)

clock-img

31.07.2008, 15:14

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

31.07.2008, 15:49

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Marca sem bila in je bilo vsega dovolj. Tudi če ti zmanjka vložkov, jih dobiš, brez te že ne bodo pustili.user posted image

clock-img

31.07.2008, 18:40

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz sem rodila maja, so mi rekli da mi daje le 2 paketa vložkov, ostalo da naj mi prinese partner. Isto so rekli svakinji ,ki je rodila 14 dni nazaj.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

31.07.2008, 19:04

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

pred mesecem dni je bilo vsega dovolj (2 paketa Vir 80, vsak dan nove sp. hlače, brisače in spalne srajce - tudi več, če si rabil) Bolj je bil problem za malčke - je zmanjkalo povijalnih plenic in majč... Bi jih jaz kar vzela par s seboj, da ni potem otroček v posračkanih ali pobruhanih...

clock-img

31.07.2008, 19:17

clock-img

jajula

pencil-img

1191

IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

pred mesecem dni je bilo vsega dovolj (2 paketa Vir 80, vsak dan nove sp. hlače, brisače in spalne srajce - tudi več, če si rabil) Bolj je bil problem za malčke - je zmanjkalo povijalnih plenic in majč... Bi jih jaz kar vzela par s seboj, da ni potem otroček v posračkanih ali pobruhanih...

men je sam enkrat zmanjkal cotk za dojenčko, pa sm pozvonila in so takoj prnesl sveže stvari

clock-img

31.07.2008, 19:37

clock-img

Majuska

pencil-img

9092

Slišala sem, da je fajn  tudi kako svojo brisačko prinest, a ne? 

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

clock-img

02.08.2008, 22:29

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Jaz sem rodila maja, so mi rekli da mi daje le 2 paketa vložkov, ostalo da naj mi prinese partner. Isto so rekli svakinji ,ki je rodila 14 dni nazaj.user posted image

Enako je blo junija

clock-img

02.08.2008, 22:30

clock-img

Anonimen

so brisače nosil 3x na dan

clock-img

04.08.2008, 01:08

clock-img

naja.v

pencil-img

5

Rodila sem na začetku maja in sem imela s sabo cel kup stvari "za vsak slučaj" (rezervne brisače, pižamo, trenirko, sp. hlače, vložke ...). Pa so prav prišli samo vložki in čistilni robčki. Ostalo dobiš. Vsak dan zjutraj brisačo, spalno srajco, mrežaste hlačke. Če zmanjka, prosiš in prinesejo nove.
Za malega pa nima smisla s sabo nosit oblekic. Samo čez vikend so nas sestre opozarjale, da jim zmanjkuje materiala za previjanje in da naj pazimo, koliko porabimo. V osmih dneh, kolikor sem bila v porodn., pa ni nikoli čisto vsega manjkalo.

clock-img

05.08.2008, 06:50

clock-img

lindy

pencil-img

937

Rodila sem pred 14 dnevi, vložkov dobiš 2 paketa, ti priporočam da jih vzameš s sabo, drugač pa jest nisem rabla nč druzga, halje, hlačke in brisače smo dobili 2 krat na dan, edino kakšno brisačo bi jest še vzela, če se večkrat tuširaš.

Moja mala Manca je moja največja sreča!

clock-img

05.08.2008, 14:48

clock-img

Zanica

pencil-img

537

jaz bi vam svetovala da si vzamete spalne srajce z seboj. tiste v porodnišnici su meni bile tako trde, zategovale so me in komaj mi je uspelo dojko dat ven za dojenje.... zelo nerodno. Sicer so zjutraj in zvečer nove prinašali, nikoli ni ničesar zmanjkalo (leto pa pol nazaj).

clock-img

12.08.2008, 14:13

clock-img

malimisekk

pencil-img

10

če je vročina zunaj takšna kot je bila 14 dni nazaj, sem imela svoje kratke majce ker je bilo vroče in bolj praktično, haljo pa sem si zavezala v kiklo, ker je bilo v sobah ful ful vroče. fino je imeti s sabo kakšno brisačo, ker priporočajo večkratno tuširanje (zaradi šivov). z brisačami in spalnimi srajcami in ostalimi otroškimi stvarmi je problem  med vikendom in v ponedeljek, ker pralnice ne delajo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem