cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krvavitev v zgodnji nosečnosti

clock-img

07.03.2008, 15:38

clock-img

smrkca

pencil-img

4

Noseča sem približno 3-4 tedne.Včeraj sem krvavela z zelo močnimi krči zato sem odšla na urgentno ginekologijo.Ker naj bi bila nosečnost tako zgodnja mi niso mogli povedati ali je nosečnost še ali je šlo dalje.Sedaj moram čakati 1 teden na ponovni ultra zvok.Mislite da je še vse v redu? Nevednost  me ubija!

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 7.3.2008 19:17:29 >

clock-img

07.03.2008, 15:50

clock-img

2suzika7

pencil-img

79

Res mi je žal zate a ne morem te nikakor potolažit, ker zdaj res noben ne more zagotovo vedet kako je. Lahko ti samo rečem, da bodi pogumna in močna, misli na najboljše pa ne se predat, kakorkoli se že izteče. Tudi tebi bo posvetil sonček - boš vidla!!! Srečno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobila sem več kot sem si upala sanjati: dva zlata,pridna angelčka - TANAJO in JANEJA.

clock-img

07.03.2008, 16:12

clock-img

smrkca

pencil-img

4

Hvala ti za lepe besede. Saj bo 12.marec kmalu tu,pa bomo vedeli na čem smo.Ko bi vsal teden hitreje minil.

clock-img

07.03.2008, 16:16

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

oooo bogica... upam da imaš dobro podporo partnerja. upam da bo vse ok pa da bo nosečnost naprej brez problemov.
user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

clock-img

07.03.2008, 16:29

clock-img

smrkca

pencil-img

4

To pa moram reči ,da imam res srečo glede partnerja. Stoji mi ob strani in govori pozitivne stvari. Tako da me vsaj nekaj tolaži.

clock-img

07.03.2008, 18:31

clock-img

TODY78

pencil-img

114

želim ti vso user posted image user posted image ....ne smeš obupat-v takih trenuktkah je zelo pomembno, da razmišljaš pozitvno-prepričana bodi da bo vse ok, ne misli na slabo, ker tako in tako pride samo brez mislit na to!!!

VSE BO VREDU!!!

clock-img

07.03.2008, 18:34

clock-img

bastian111

pencil-img

800

Strinjam se z mojimi predhodnicami,samo misli pozitivno! Če je le mogoče vsaj nekaj časa počivaj med dnevom in predvsem ne dviguj nič težkega.Želim ti vse dobro v naprej in prosim vsaj odpiši nam kako je s tabo.Srečno

clock-img

08.03.2008, 10:48

clock-img

Anonimen

Držim pesti, da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa javi nam.

Srečno.user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2008, 17:57

clock-img

rada

pencil-img

5

Jaz sem v 9. tednu nosečnosti in krvavim že od 22.2.08. Če bo vse ok, boš verjetno dobila tabletke DABROSTON ( za ustavitev krvavitve), strogo mirovanje in nič vožnje z avomobilom, kot jaz.

Želim ti vse dobro!

clock-img

09.03.2008, 22:03

clock-img

SIBI

pencil-img

177

Ne vem zakaj vsem pišejo tablete Dabroston, ko pa obstajajo že boljše (mislim, da se jim reče Utrogestan, nekako tako, ker se ne spomnim več točno)! Meni so v 1 nosečnosti tudi kar naprej dajali Dabroston, potem pa mi je gin. v 2 noseč. rekla, da bi naj te bile veliko boljše. Je pa res, da sem jih morala iti iskat v Avstrijo (sedaj jih imajo že pri nas v lekarni).

clock-img

09.03.2008, 23:30

clock-img

Anonimen

Zakaj pa ne vožnja za avtom?????

clock-img

10.03.2008, 13:44

clock-img

RDEČA VRTNICA

pencil-img

65

Oj, smrkca.
Držim pesti zate in upam, da boš na ultrazvoku lahko videla svojo pikico.
Naj ti povem, da sem pred dvema tednoma in pol imela isti problem.
Bila sem v 3. tednu nosečnosti in sem začela krvaveti. Bilo je čez vikend. Bila sem prepričana, da je vse skupaj šlo. Potem sem imela med tednom pregled in so mi rekli, da je ne vejo ali je v maternici ali izven. Morala sem počivati in vsak drugi dan hoditi na odvzem krvi in ultrazvok. Nato pa mi je vrednost v krvi 4.tednu padla in so mi rekli, da plod ne bo preživel in se bo sprožil splav sam. Potem pa po enem tednu nič in spet pregled, da vidijo stanje. Takrat sem dobila pa ful krće in so mi na ultrazvoku videli, da je splav v teku in so mi sčistili.
Zate upam, da se bo drugače končalo, ker mi je potem g. tudi rekla, da vsaka krvavitev še ne pomeni splava.
Tako, da držim pesti zate in da boš kmalu user posted image user posted image user posted image user posted image  držala v naročju.
Naj enkrat za spremembo slišimo dobro novico.
Pa javi, ko boš zvedela.

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.03.2008, 16:44

clock-img

Anonimen

Naj enkrat za spremembo slišimo dobro novico.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.03.2008, 16:45

clock-img

Anonimen

Še vseeno pa me zanima, zakaj ne vožnja za avtom???

Hvalauser posted image

clock-img

12.03.2008, 17:10

clock-img

smrkca

pencil-img

4

No pa smo dočakali današnji dan. Žal pa ni prinesel nič dobrega.user posted image  Ta moja mala pikica se ni obdržala.user posted image user posted image user posted image  Imela sem izven maternično nosečnost, zato je telo to zavrnilo. Res da sem zelo žalostna ampak mislim da je bolje tako,kot pa da bi kasneje prišlo do komplikacij. Zdaj moram naprej misliti pozitivno in iti v nov boj.user posted image user posted image user posted image  Mal se tolažim s tem da bi bilo lahko mnogo huje in ne bi mogla več zanositi. Hvala vam vsem za spodbudo. Mi se bomo pa morali pobrati in nadaljevati.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem