cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krst - torta - Ljubljana

clock-img

31.01.2006, 21:58

clock-img

žlička

pencil-img

955

Zanima me, kje v Ljubljani ali bližnji okolici ste naročili torto za krst in bili zadovoljni. Predvsem me poleg slaščičarn zanimajo če ima kdo telefon kakšne gospe ki doma sama izdeluje tote?

Pa mogoče še kakšen nasvet v zvevi s pripravo na krst bo dobrodošel!

lp

Drago dete. Skrbela bom zate, te varovala -
dokler ne odrasteš.
In takrat te bom spustila, da boš poletel v svobodo.
Toda moja ljubezen do tebe? Ta bo trajala večno.

Charlotte Gray

clock-img

01.02.2006, 09:22

clock-img

Evina

pencil-img

75

Mi smo imeli krst ravno v nedeljo. Torto smo naročili v Peksu v Škofji Loki. Bila je sadna in je bila zelo okusna. Kljub temu, da smo billi po kosilu že zelo siti, je vsak lahko pojedel še en kos torte. Ni nasitna. Naročiš pa jo lahko v katerikoli trgovini v Ljubljani, kamor ti jo tudi pripeljejo.

clock-img

01.02.2006, 12:35

clock-img

metka

pencil-img

174

Mi že kar nekaj časa vse torte naročamo na Rudniku pri Drejči -ju. Še nismo bili razočarani user posted image .
Lp

clock-img

02.02.2006, 14:08

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

V Mengšu je tudi eno manjše podjetje, ki delajo sladice. Sem jedel poročno torto od njih, pa je bila zelo dobra. Midva s punco jo bova za najino tudi tam naročila. Vem da so na Levčevi ulici, se pa ne spomnem priimka, baje nekaj na 3 črke. Velika nova bajta na koncu ulice, ponavadi je en rumen Mercedesov kombi tam parkiran.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem