cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krema za sončenje z mineralnimi filtri

clock-img

12.06.2014, 13:14

clock-img

Urhica

pencil-img

13

Pozdravljeni,
potrebujem pomoč!! Odločila sem se za nakup kreme za sončenje z mineralnimi filtri.user posted image
Sedaj pa se odločam med Lavera in Eco Cosmetics.
Pri Lavera imam pomisleke zaradi belih sledi na koži. Pri Eco Cosmetics pa zaradi slabega testa leta 2012 pri ZPS (nezadostna zaščita), ampak ne pušča belih sledi?
Kupila bi Soleo Organics, ampak mi je žal predraga za celo družino.user posted image

Hvala za pomoč in lep pozdrav,

clock-img

12.06.2014, 15:38

clock-img

Urhica

pencil-img

13

Ali kdo mogoče pozna kreme za sončenje znamke Bjobj.

Hvala!!!

clock-img

14.06.2014, 08:05

clock-img

tastara

pencil-img

79

Tele bio eko kreme z mineralnimi filtri so isti šmorn, če ne celo bolj škodoljive od klasičnih krem z sončenje s kem. filtri.
Mineralni filtri so pogosto v obliki nano delcev - ti pa res nevarni.

clock-img

26.06.2014, 10:24

clock-img

Urhica

pencil-img

13

Ja ta mi je zeeelo všeč, ampak mi je cena malo visokauser posted image . Zato sem se odločila za Lavero.
Hvala.

clock-img

20.08.2014, 13:57

clock-img

candysurf

pencil-img

31

Ojla, a kdo uporablja to kremo http://www.vidastudio.si/si/izdelek/64/solarion-oranzna-naravna-zascita-pred-soncem-zascita-pred-reakcijami-na-sonce vidim, da jo ljudje ful hvalijo...malo me skrbi le cena. Za koliko časa jo imate?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem