cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kratke hlače

clock-img

13.07.2011, 14:49

clock-img

posh

pencil-img

1282

Kje punce kupite kratke oprijete hlače? Ogromno punc vidim, ki jih nosijo, sama jih pa ne najdem nikjer. In ne mislim na tiste iz džinsa.

clock-img

14.07.2011, 09:45

clock-img

ajataja

pencil-img

1672

ne vem točno kake kratke hlače misliš,ampak tega imaš v vsaki trgovini dosti.

clock-img

14.07.2011, 14:02

clock-img

posh

pencil-img

1282

Res je ajataja, vsaka trgovina jih ima, samo ne takšne, kot jaz iščem. Verjetno jih tudi ne bom našla, ker je vedno takouser posted image .

clock-img

14.07.2011, 17:37

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ja no, če bi kako slikco prilimala bi verjetno bolj vedli kaj sploh iščeš. če v trgovinah nimajo takih, moraš povedat kake in pokazat kako sliko, če so tako "poseben", ker tole kar zgoraj berem je totalna neznanka tudi meni..

clock-img

15.07.2011, 10:43

clock-img

posh

pencil-img

1282

SAj ne iščem nič posebnegauser posted image , samo vse te kratke hlače pridejo na meni nekako takole (na hitro najdena slika na google images)
jaz bi pa rajši bolj oprijete in da niso iz džinsa ali bombaža. Ene sem celo včeraj videla v New Yorker-ju, črne, peščene in vojaško zelene. Bo treba it probat.

clock-img

15.07.2011, 10:44

clock-img

posh

pencil-img

1282

ni mi prijelo na prejšnjem postu. Torej ne takšneuser posted image

clock-img

15.07.2011, 10:46

clock-img

posh

pencil-img

1282

Eh, noče. Nima veze, ni tako pomembno.

clock-img

16.07.2011, 09:43

clock-img

luka jan

pencil-img

1799

Zakaj pa ne prilepiš kar linka? Tudi ne gre?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem