cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Krajši delovni čas

clock-img

29.09.2012, 12:56

clock-img

sinta

pencil-img

15

Pozdravljene,

naslednji mesec mi poteče pravica do skrajšanega del.časa zaradi otroka, delam po 5 ur, zanima me, če je možno, da bi še naprej delala krajši del.čas (seveda po dogovoru z delodajalcem), da si potem sama plačujem razliko do polnega pokojninskega in zdravstvenega zavarovanja, kar mi sedaj plačuje država. Če ima katera izkušnje s tem, naj mi prosim napiše kakšen je postopek in koliko to približno znese za plačevat, če bi delala 5 ali 6 ur. Rada bi prej te stvari vedela, preden se grem menit s šefom.

Hvala za dogovore, lp, Sinta

clock-img

30.09.2012, 14:19

clock-img

enea

pencil-img

2440

jaz tudi sedaj uveljavljam to pravico, sem pa prej kot sem imela otroke delala 5 ur, in si pri tem plačevala ostanek do polne pokojninske dobe, se pravi do 8 ur,.. plačevala pa sem, kar se še spomnim okoli 5000 SIT, se pravi sedajšnjih cca. 22€,.. pozanimaj se na ZZZS, ti bodo vse povedali,... tam se mi zdi da urediš vse in ti ni potrebno nikamor hodit, edino obrazec moraš v knjigarni kupit,...

< Sporočilo je popravil enea -- 30.9.2012 14:20:11 >

clock-img

30.09.2012, 14:36

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem