cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Končno doma

clock-img

10.11.2004, 19:20

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Mi smo končno dma kjer se stiskamo in lubčkamo in se imamo najbolj krasno na celem svetu.Porodna izkušnja?Kar dobro glede na to da me je bilo neverjetno strah.No važno da je z nami vse dobro le da nam dojenje dela težave.Kako ste pa ve kaj dojile?

clock-img

10.11.2004, 19:37

clock-img

lutka

pencil-img

1323

Imeli smo oooooooooooooooooooooooooooooooogromno problemov:((,kar nismo in nismo se mogli navadit.V bolnici so me celo prepričevali naj dojim oba naenkrat:zmeden:,kar pa se je meni zdelo skrajno nemogoče.Potem ko smo prišli domov sem ju imela pa tako 24 ur na dan pri zizi:(:(:(.Noro:( se mi je skoraj zmešalo,tako da sem takoj začela z dodajanjem Aptamila PRE.Sem pa potem zbolela in sem morala v bolnico.Poskušala sem še z dojenjem vendar mi je od vsega skupaj mleka zmanjkalo.Zdaj smo na flaškah in sta že prava korenjaka.Želim vam veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeliko lubčkanja in cartanja,tebi tinadvojčica pa veliko dobre volje in potpežljivosti.:duda::duda:
lp

clock-img

10.11.2004, 20:30

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Še enkrat čestitke za dve lepotički.
Upam, da ni bilo tako hudo. Pri tebi je že mimo mene še vse to čaka. Je pa tudi mene že zdaj malo strah dojenja.

clock-img

10.11.2004, 21:40

clock-img

Pepa-2

pencil-img

189

:duda::roza::sloncek::duda::roza::sloncek:

clock-img

10.11.2004, 21:42

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

juhuhu....tinadvojcica,dej mal povej kako je blo pri porodu???
se 1x cestitke!!!

clock-img

10.11.2004, 21:49

clock-img

puncica

pencil-img

9847

ja super, upam da se boste čim prej privadl na novo življenje pa da bo tud dojenje stekl:bravo::bravo:

clock-img

10.11.2004, 21:51

clock-img

tina.nika

pencil-img

717

Super da ste končno doma.:bravo::bravo: Čimveč cartanja :love:in čimmanj težav pri dojenju vam želimo.
lp, Tina:sloncek:

clock-img

10.11.2004, 22:02

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Ja, kako ste? Se dobro rihtate?
Daj, poročaj nam!

Pa pa

clock-img

10.11.2004, 22:29

clock-img

Anonimen

:bravo::bravo::bravo: še enkrat!

jutri pošljem kar sem obljubila, imam že pripravljeno!

lp,:fis:

clock-img

11.11.2004, 12:10

clock-img

kimi

pencil-img

3836

še emkar čestitke..upam da se dobro počutite

clock-img

12.11.2004, 17:00

clock-img

Anonimen

:bravo:Ja no ve tri,veliko cartanja še naprej pa čestitke mamici za njen pogum!!!!!!!:bravo::bravo::bravo::bravo:9nebesa9nebesa:love::love::duda::duda::roza::roza::rozica::rozica::darilo::darilo::torta::torta::angel::angel::miska::miska::metulj::metulj::racka::racka::zajcek::zajcek::sloncek::sloncek::kuza::kuza::muca::muca:

clock-img

13.11.2004, 11:42

clock-img

Anonimen

A ste dobili pošto?

clock-img

13.11.2004, 20:07

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Ja smo se najlepše zahvaljujemo in nismo pozabili nate ampak zdaj imamo bolj malp časa za računalnik.Smo ti pa res zelo hvaležni!!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

13.11.2004, 20:24

clock-img

Anonimen

Ja ja, ni panike. Samo preverjam za vsak slučaj:)
lp,:fis:

clock-img

18.11.2004, 19:00

clock-img

KATRCA

pencil-img

9

Cestitke!!! Rada bi te samo opogumila v zvezi z dojenjem. Nasa dvojcka sta stara ze dobro leto in smo se kar na dojenju. Prvi mesec je bil hud, sem ta mali dodajala, ker je bila zahirana in bolj slaba sesalka, potem pa je steklo in sem ju 6 mesecev samo dojila. Na zacetku (ene tri mesece) sem ju pa res dojila oba naenkrat na blazini za dojenje dvojckov, ker sta res dolgo visela na dojki, potem ko sta bila bolj zverzirana in hitra pa drugega za drugim. Je bilo tole dojenje v marsikaterem pogledu fajn - bolj ali manj zdrava, nobenega pacanja steklenick in pranja,....

Veliko srece in zdravja!!!

clock-img

19.11.2004, 12:26

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Res sem vesela zate ampak nam že v porodnišnici ni šlo tako da so nam že tam dali flaške doma pa je bilo isto kot v porodnišnici le da vsak dan slabše.Zaenkrat samo dodajamo pa enkrat do dvakrat na dan brizgam svoje mleko ki pa ga tudi ni veliko čeprav jem Tametil.Zelo rada bi dojila ker je bolj prektično pa tudi finančno lažje samo kaj pa naj če se jima popolnoma nič ne ljubi.Še iz flaške se jima ne da cuzat.

clock-img

19.11.2004, 21:53

clock-img

KATRCA

pencil-img

9

Te popolnoma razumem. Nasa ta mala je bila te sorte, na sreco pa je njen brat velik sesalec in je skrbel za mlecno proizvodnjo tudi v casu, ko se njej se ni ljubilo vlect. Ko se ji je zahotelo, pa je mleko teklo prav fino. Ce bi imeli dve taki princeski, tudi dvomim, da bi nam dojenje slo od rok.

Veliko srece in veselja!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem