cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Knjige za 4-letnico

clock-img

02.11.2007, 18:20

clock-img

PikaNogavicka

pencil-img

51

Zivim v Ameriki in mojo skoraj 4-letno Pikico vzgajam dvojezicno. Kdor ima kakrsnekoli izkusnje z dvojezicno vzgojo, bo potrdil, da je to zelo tezko. Zato rabim pomoc.

Babica in Tata ("dedek" je prevec podobno besedi "daddy"...) bosta prisla cez en mesec na obisk iz Slovenije in jaz bi rada, da bi Pikica dobila cimvec knjig.

Prosim za predloge knjig, ki so primerne zanjo. In to v dveh kategorijah:
- knjige, ki imajo veliko slik in malo texta, da jih lahko poskusa sama brati
- knjige ki jih jaz berem njej

Ce ima kdo kaksne knjige, ki mi jih hoce prodati ali podariti, prosim, posljite mi sporocilo.

V zameno zahko jaz posljem kaj iz Amerike.

Vnaprej najlepsa hvala

clock-img

02.11.2007, 18:48

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Mojadva ( 3 in 5 let ) imata rada klasike:
- Rdeča kapica
- Volk in sedem kozličkov
- Trije prašički
- Sapramiška
- Oton Župančič ( pesmice )
- Žogica nogica
- Kdo je napravil Vidku srajčico
- Muca Copatarica

Od novejših pa obužujeta knjigice "Mišek Tip" in jih znova in znova beremo, znamo pa že celo odlomke na pamet.

Vem, kako težka je dvojezična vzgoja. Jaz poskušam tudi s pravljicami in pesmicami na CD - ju, te vedno poslušamo v avtu.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

02.11.2007, 18:49

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Pe še to sem pozabila, babica nam pošilja revije Zmajček in Cicido. te tudi radi beremo in izpolnjujemo.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

02.11.2007, 18:57

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Maček Muri, sVETLANA mAKAROVIČ(Sapramiška), Dane Zajc (pesmi), Oton Župančič, Anica Černejeva, 

clock-img

05.11.2007, 11:07

clock-img

flikflak

pencil-img

52

sovica oka (makarovič), pod medvedovim dežnikom (makarovič), nenavadna želja (modic), mali medo (kovač), kdo je napravil vidku srajčico (levstik), jure kvak kvak (vegri), juri muri v afriki ( pavček)

To je nekaj izbora naše tavelke.
Lp

clock-img

06.11.2007, 00:17

clock-img

PinkaPolonka

pencil-img

42

Mi smo sicer malo mlajši (3 leta), tako da ne vem, če vam pride v poštev, ampak mali in tudi jaz sva čisto navdužena nad zbirko drobižki:
-Metuljček Matiček (Antoon Krings),
-Mravlja Marička,
-Čebela Adela...

Super zgodbe o žuželkah, katere živijo na istem vrtu...in se njihove zgodbe občasno prpletajo. Naprimer: zgodba o komarju Marku, katerega oče je zdravnik, ki zdravi samo z inekcijo. In posledično naj bi tudi Marko postal zdravnik, ki pa to noče postati, dokler nekega dne k njim na obisk ne pride kresnička, katere lučka je nehala goreti...

clock-img

06.11.2007, 08:57

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

Moja tri letnica ima rada še tele: Pedenjped, Bobek in barčica, Kekec in Bedanec, Kekec in Pehta, Kekec in Prisank in Mojco Pokrajculjo.

clock-img

11.11.2007, 21:48

clock-img

Nea

pencil-img

762

Tudi mi od babice dobimo Cicido in Pika polonico.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem