cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Knjige za 2,5 letnika

clock-img

05.07.2008, 22:03

clock-img

renan

pencil-img

1377

Katere knjige prebirate vašim 2,5 letnikom?

Rada bi kupila nekaj knjigic za sina in rabim kakšno priporočilo, da ne vržem stran denarja...

LP in hvalauser posted image

clock-img

05.07.2008, 22:09

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Takšne z veliko ilustracijami, da z zanimanjem spremlja.

Z Muco copatarico ne moreš zgrešiti.

clock-img

05.07.2008, 22:14

clock-img

lex

pencil-img

6532

Pri nas je bil takrat zakon Nodi, ker je celo risan kot risanka. Potem pa veliko knjig ima založba Epta in so meni ful všeč. pa kakšne kartonke (kjer je malo teksta in se zraven odpirajo okenca) ene take so o Slončku Ferdinadu ima jih baby center. Naj bodo bolj kratke z veliko ilustracijami. Naš 3,5 letnik pa od zime že uspe poslušat bolj daljša besedila.
Pa kravica Katka je tud lušna.

Jaz zelo rada kupim otroške knjige poleg časopisa ko je akcija, ker so veliko bolj ugodne

< Sporočilo je popravil lex -- 5.7.2008 22:18:22 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

05.07.2008, 22:28

clock-img

Vrtnica79

pencil-img

6377

Pa tista knjiga je tudi fina, ko je ura na sredini. Naša jo je imela zelo rada, pa še trdne platnice ima.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

clock-img

05.07.2008, 22:58

clock-img

cuma

pencil-img

1983

Naša 2,5 letnica je trenutno zelo navdušena nad zbirko drobižki (Muha Malka, Čmrlj Brundek, Bolha Beti, Čebela Adela ....),Janijem Nanijem, Pedenjpedom, Nodijem, Frančkom, Pikijem (zgodbe za lahko noč), Nino .... user posted image

clock-img

06.07.2008, 09:05

clock-img

renan

pencil-img

1377

Mi lahko še napišete v katerih knjigarnah se dobijo navedene knjige? MK ali DZS, ali kaj drugega?

< Sporočilo je popravil renan -- 6.7.2008 9:07:41 >

clock-img

06.07.2008, 09:07

clock-img

renan

pencil-img

1377

Jaz zelo rada kupim otroške knjige poleg časopisa ko je akcija, ker so veliko bolj ugodne

To je pri nas bolj težko izvedljivo, ker trenutno ne živimo v slo.user posted image

clock-img

06.07.2008, 09:12

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

IZVIRNO SPOROČILO: renan

Katere knjige prebirate vašim 2,5 letnikom?

Rada bi kupila nekaj knjigic za sina in rabim kakšno priporočilo, da ne vržem stran denarja...

LP in hvalauser posted image

Meni so božansko lepe in naš jih obožuje tele knjigice o Zajčku Feliksu. Sicer naš je še malo premali in neučakan, tako da jo nikoli ne uspemo prebrati v enem kosu, vendar za 2,5letnika pa so pomojem fenomenalne.
PA tistia tadebela knjiga s trdimi listi, Nekoč je bilo... najlepše pravljice od Tonya Wolfa je tudi super. Sploh ker je na način kartonke, zgodbic je pa not ulala, od Rdeče kapice pa tja do Aladina itd... stane pa nekje okoli 20€ v DZSju in je res vredna svojega denarja, tudi po vzdržljivostiuser posted image
Jaz mu tudi rada vzamem te velike leksikone (kartonaste) o živalih, strojih, rastlinah, telesu.
Prav tako imamo eno fino knjigo Moje telo, tudi kartonka, zloženka, pa res je lepo zraven napisano in mali kar povezuje stvari, pa sam odkriva.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem