cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kampiranje v nosečnosti

clock-img

31.01.2009, 16:24

clock-img

cowgirl

pencil-img

299

Zanima me kdaj ste nosečke šle kampirat? Rok imam začetek avgusta. Ali mislite, da bom z velikim trebuhom še uživala v šotoru julija (na porodniškem dopustu)?

Kam bi lahko šla kampirat konec maja? Španija, Grčija, Hvar, Rab ali je to predaleč za nosečko (za vsak sučaj, da imaš porodnišnico blizu)?

Na čem ste nosečke spale v šotoru? Ali ste imele zložljive postelje (prodajajo v Igluju) ali kar napihljive blazine?

Carpe diem

clock-img

31.01.2009, 16:37

clock-img

a.jda

pencil-img

184

Si ne predstavljam sebe, zdaj v 8 mesecu nosečnosti v šotoru, čeprav sva zelo rada kampirala. Še iz kavča komaj vstanem - me pa je pa res celo nosečnost bolel križ, zdaj je pa bolje.  Jaz ne bi šla.

clock-img

31.01.2009, 16:43

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Odvisno od počutja, kolk boš zatečena, koliko te bo bolel križ...

Jaz sem bila v Grčiji v avgustu, rodila sem 30.10. Spala sam na samonapihljivem Artiachu 5 cm. Vse je bilo OK.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

31.01.2009, 17:19

clock-img

end1

pencil-img

1598

jaz sem že mimo, ampak si tudi ne predstavlajm da bi šla kampirat, še na svoji pojsli nisem nič spala, v glavnem sem se počutla ko balon. In pol vročina - ajoj. Rodila sem drugič v začetku septembra. Niti na morje nisem šla.

clock-img

31.01.2009, 17:24

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Jaz tudi ne bi bila sposobna v 8. mesecu kampirat. Sem lahko  v bistvu takrat samo še ležala, tako da sem imela eno stran raztegnjeno, ker me je drugače skozi en zoprn krč nekam pod rebra grabil.
Tako da je res vse odvisno od počutja. Prvih 6 mesecev pa sploh nisem vedela, da sem noseča in takrat bi šla pač lahko kamorkoli.

Velika rit je velika stvar.

clock-img

31.01.2009, 20:07

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Mi smo bili konec avgusta, zečetek septembra na Lošinju v kampu, rodila sem pa sredi oktobra user posted image

Spimo pa na Dormeu Roll up. Malo težko se mi je bilo vstajat z njega, ampak tako bi bilo tudi doma, ker imamo samo jogi na tleh, tako da...Drugače je bilo pa super user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

01.02.2009, 08:53

clock-img

teta beta

pencil-img

2272

Midva sva kampirala konec jul., zač. avgusta, rok sem imela pa 6.9. Takrat sva imela še ta majhen šotor, tako da mi je vedno moral moj odpret zadrgo in pomagat vstat, ko sem hodila ponoči lulat. In to je bil tudi največji problem - sredi noči vstat, cop cop cop it do wc-ja, prideš nazaj in se ravno uležeš... joj, spet moram it user posted image . Spala sva pa na turbo maximus. 

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

clock-img

05.02.2009, 12:11

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

Jaz sem rodila konec avgusta, konec julija sem pa še uživala na Rabu. Super sem se počutila, sicer imamo prikolico, ampak sem uživala sto na uro. Me kampiranje niti malo ni motilo, čeprav sem bla na plaži že kot nasedli kit user posted image . Vse je odvisno od počutja in pa kolk si sam zakompliciraš.

Pozdravček user posted image

Najino srce grejeta dve srečici... prvi je ime Nik, drugi pa Neja.

clock-img

14.02.2009, 12:57

clock-img

Sisy

pencil-img

6750

Jaz imam rok 1.8. pa gremo konec junija/začetek julija kampirat v Straško na Pag. Je pa res da imamo prikolo in je to seveda bolj komot kot šotor...Tko kot je ena napisala-še največji "problem" je nočno letanje do wc-ja...Drugače ga pa čez kapiranje ni, gremo vsako letouser posted image

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem