cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kamp Jasenovo - Hrvaška

clock-img

09.03.2012, 18:36

clock-img

Bojana 29

pencil-img

152

Je bil kdo v tem kampu? Zanima me vse (velikost parcel, kakšna je plaža - ali je primerna za male otroke, je morje čisto, ali je kakšna sprehajalna pot do npr. sladoleda, kafiča, trgovine, pekarne,..., ali je v kampu in na plaži senca, čistoča kampa in sanitarij, je potrebna rezervacija). Hvala.

clock-img

12.03.2012, 10:02

clock-img

minabo

pencil-img

100

Mi smo bili dve leti nazaj še pred sezono, tako da glede parcel ne vem. Sanitarije so nove, čiste. Plaža je iz kamečkov,primerno za otroke, morje čisto, sence ni. Imajo tudi nekaj igral. Kakšnih trgovin pa tam ni. Vsako jutro sicer s kombijem pripeljejo kruh in mleko in nekajkrat na teden tudi zelenjavo. Blizu kampa sem sicer videla, da imajo sladoled itd, samo takrat žal še ni nič delalo. Meni je bilo všeč, majhen luštkan kamp, lastnik je prijazen. Aha, na plaži imajo tudi v kampu majhen kafič, za kakšne malenkosti (kavica, itd).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem