cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kako moški obračajo besede...

clock-img

30.07.2009, 11:58

clock-img

Anonimnež

pencil-img

10

No, stvar je taka, stoji pa tkole...

Z mojim se drugač fajn razumeva in vse, se ne dereva en čez drucga ampak če je kej tacga si probava povedat.

ponavadi zvečer jaz malima umijem zobe in ju pripravim za spanje, če njemu rečem gre s težavo to narest.... drugač za igranje pa če je treba kakšen šotor postavit za otroke, pa bazen nafilat, za tako je vedno prviuser posted image ..

in sem bla zanč full zmatrana, pa sem mu rekla če gre tamali zrihtat za spat, pa je reku: dej ti no... in sem mu rekla, da če i mu kdo reku če gre u štalo gnoj kidat, bi se lažje spravu, kot pa otroke zrihtat...

in zdej mi mimgrede vrže naprej da otroke z drekom primerjamuser posted image

clock-img

30.07.2009, 12:00

clock-img

Volga

pencil-img

9346

Sori, samo user posted image

clock-img

30.07.2009, 12:01

clock-img

higuys

pencil-img

1160

vem, da tebi ni smešno samo zdaj sem se prav nasmehnila ko sem to prebrala

clock-img

30.07.2009, 12:01

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

oni so itak fenomen kar se tega tiče.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

30.07.2009, 12:03

clock-img

Raho

pencil-img

4143

Ej, oprosti, ampak: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, moj sicer ne obrača besed, ampak ponavadi narobe razume (je to bolj opravičljivo)

clock-img

30.07.2009, 12:05

clock-img

Anonimen

Kako jih obracajo?

Pol toliko ne kot zenske user posted image user posted image

clock-img

30.07.2009, 12:07

clock-img

bayb77

pencil-img

97

jaz pa mislim, da je tvoj dragi sam še velik otrok. Poglej, fino mu je delat take zanimive stvari- šotor, bazen, igra,... obveznosti kot so skrb za otroke( pri tem ni zabave) pa so mu dolgočasne. Razloži mu, da ko imaš otroke so zabavne stvari in tudi tiste manj zabavne pa jih je kot oče ravno tako dolžan delat.

clock-img

30.07.2009, 13:02

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

IZVIRNO SPOROČILO: bayb77

jaz pa mislim, da je tvoj dragi sam še velik otrok. Poglej, fino mu je delat take zanimive stvari- šotor, bazen, igra,... obveznosti kot so skrb za otroke( pri tem ni zabave) pa so mu dolgočasne. Razloži mu, da ko imaš otroke so zabavne stvari in tudi tiste manj zabavne pa jih je kot oče ravno tako dolžan delat.

Tako je.

Samo si me pa nasmejala, oprosti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

30.07.2009, 13:03

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Pol toliko DOBRO ne kot zenske user posted image user posted image

clock-img

30.07.2009, 13:41

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Ej, oprosti, ampak: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, moj sicer ne obrača besed, ampak ponavadi narobe razume (je to bolj opravičljivo)

user posted image user posted image user posted image

jaz ga bom počasi začela snemat.....user posted image  dedjega....

...vox populi...

clock-img

30.07.2009, 14:02

clock-img

soncnica 3

pencil-img

420

Kako jih obracajo?

Evo, smo že tam. Kako gtre že tisto; ženske smo iz Venere, moški so iz Marsa...

Vem, da ti splo ni smešno, ampak moški so res moški. Moj sploh ni idealen, amapak ko imava slab dan, sem raje tiho /joj, to je meni težko!!!!!!/

clock-img

30.07.2009, 14:06

clock-img

soncnica 3

pencil-img

420

Sori, sem prehitr poslala. Ja, da je otork že mogoče...
Moj se tud izogiba, pa sinu rečem, npr.: !Kdo te bo okopal?" "Ati..." reče sin... potem pa mora it. Najprej sem tamalega "nahujskala" za ovinkom, zdej pa to maredim DIREKT. Tako, da mal atiju na dušo zapihava; češ: "POglej, kolk te ma rad..." user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.07.2009, 14:08

clock-img

Spark

pencil-img

1863

Meni reče, da jaz bolje operem zobe in potem mi ne preostane drugega. On jih tušira, jaz perem zobe. 

clock-img

30.07.2009, 14:22

clock-img

mika

pencil-img

6485

anonimna, si tudi mene nasmejalauser posted image ..
zgleda, da tvoj še ni pogruntal, kako fajn se lahko imajo pri tuširanju. Našo pupo mož tušira, pa najboljše zna on laske oprat.

clock-img

30.07.2009, 14:32

clock-img

Anonimnež

pencil-img

10

sej drugač je full potrpežljiv z njima, pa ko se spravi, jih vse naštima. Ta starejšo je on naučil kako se lase pere, pri men se je zmer drla, pa ni pustila, pol jo je pa on ene pol ure naštimval, da mora gor dat glavo, pa učke zapret, in gre od takrat naprej super, sej, ko se spravi je full boljši od meneuser posted image pa jima vse razlaga, pa pokaže...( jest mal hitrej popi*dim ) ampak ko je on pri volji, ima čas, jest bi ga pa rada ponucala ko jaz nisem pri voljiuser posted image

clock-img

30.07.2009, 15:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimnež

in sem mu rekla, da če i mu kdo reku če gre u štalo gnoj kidat, bi se lažje spravu, kot pa otroke zrihtat...

in zdej mi mimgrede vrže naprej da otroke z drekom primerjamuser posted image

Povej mu, da ima na RR cel zivalski vrt na izbiro, ne samo štalo user posted image user posted image

clock-img

30.07.2009, 16:37

clock-img

Žaži

pencil-img

1195

Zato pa imajo potem otroci "raje" atije, ker so oni za zabavne stvari, kot je napihovanje bazena, igre z žogo, postavljanje šotora, delanje "neumnosti", mame smo pa tiste "tečne", ko morajo it spat, jest, roke umit, skopat se, nalogo narediti........

Tak ti je život, prej se sprijaznimo, lažje nam jeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.07.2009, 21:58

clock-img

petrovakarmenca

pencil-img

44

Znajo obračat ja user posted image sebi v prid ja.

clock-img

30.07.2009, 22:05

clock-img

claud

pencil-img

4036

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.07.2009, 09:05

clock-img

ksenija12

pencil-img

894

:) no, pri nas je pa tako, da je starejši ful navezan na atija in zvečer želi, da mu ati umije zobe:) in kako bi mu lahko rekel ne';)
ta mlajši se pa mene drži kot klop:)

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

clock-img

31.07.2009, 09:08

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Zato pa imajo potem otroci "raje" atije, ker so oni za zabavne stvari, kot je napihovanje bazena, igre z žogo, postavljanje šotora, delanje "neumnosti", mame smo pa tiste "tečne", ko morajo it spat, jest, roke umit, skopat se, nalogo narediti........

Tak ti je život, prej se sprijaznimo, lažje nam jeuser posted image user posted image user posted image

se kar pod žaži podišem,ker se popolnoma strinjamuser posted image user posted image

clock-img

31.07.2009, 10:16

clock-img

sneguljčica

pencil-img

251

Kako jih obracajo?

Mah, jaz bi rekla, da ženske veliko in brezveze govorijo, moški pa zinejo redko, ampak takrat točno to mislijo. Tako, da vseeno mislim, da so moški večji mojstri preobračanja besed.
To je nekaj takega, kot ko govorijo, da so ženske največje kvantarce in so z vsem na tekočem. Ampak v moški družbi boš najprej izvedel kdo je s kom. (Moj oče je zelo zadržan človek in malo govori. Ampak se zgodi, da kdaj z mamo komentirava pri kosilu, da se je nekdo npr. razšel in potem on reče: ma to je bilo že kdaj!!user posted image )

clock-img

31.07.2009, 17:10

clock-img

Anonimnež

pencil-img

10

IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

s tem nimam problema. sem čist zadovoljna da sem lahko tečnauser posted image

clock-img

02.08.2009, 05:07

clock-img

Anonimen

Pa sm mislna, da mam težave z dedom. user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2009, 16:21

clock-img

Zamima

pencil-img

6527

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem