cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kakanje v hlačke

clock-img

27.03.2006, 15:48

clock-img

vesna fž

pencil-img

202

..kako odvaditi?user posted image
Star je dobre 2leti in pol že gremo proti trojkiuser posted image in začel je kakati v hlače.Od januarja je že suh lula v stranišče,kakal ja v stranišče dost smo ga mi morali spomnit je pa že sam tudi povedal skratka ni bilo problemov.Zdej kakšne 14 dni pa lula v stranišče(večkrat mu tudi uide v hlače)kaka pa samo v hlače.Probala sm že na lep način ,na strogo s podvignjenim glasom,tudi čez rit jo je dobil pa ne pomaga nič.Danes sem začela s tem,da se mora it sam umit in da počisti za sabo kar je pokakano(NA LEP NAČIM SEM MU PAČ POVEDALA,DA MORA ZDEJ TO POČISTIT ČE PAČ NOČE HODIT V STRANIŠČE) -to naredi brez problema.ne joka zram niti se ne buni lepo nardi  se oblečema in upam,da bo naslednič šel v stranišče ampak NE spet v hlačeuser posted image user posted image .
Jst sem že obupana ima kera kakšen nasvet(ko smo na obisku je isto in lahko si predstavljate kako je to lahko gremo pač samo domov).

Ok upam da mi bo katera povedala kako ste to reševalipri vas.

najlepša vam hvala za vsak odgovoruser posted image

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 2.2.2007 17:56:17 >

<

clock-img

27.03.2006, 16:21

clock-img

koala

pencil-img

5539

Pri tročku, ki sem ga pazila, je funkcioniral sistem nagrajevanja. Ko je šel kakat na stranišče, je dobil žig tovornjačka in ko je zbral določeno število tovornjačkov (začeli smo z dvema in postopno povečevali število) je dobil majhno nagrado. Ko pa jih je zbral 10 sva šla v terarij.
Poskusi, mogoče bo učinkovalo.

Pa velllliiiikkkkoooo potrpljenja potrebujeta oba.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

03.04.2006, 23:47

clock-img

vesna fž

pencil-img

202

ZDRAVO KOALA

Rada bi se ti zahvala za nasvet s štampilkamiuser posted image user posted image zaenkrat deluje in mislim,da bo tako tudi ostalo.
Res še enkrat hvala sama se tega nebi spomnalauser posted image

lp vesna

<

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem