cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaka v sp.hlačke

clock-img

26.09.2006, 09:25

clock-img

Ines.

pencil-img

299

Živjo!

Kako naj našega ta malega odvadim, da bo nehal kakati v spodnje hlačke? Z lulanjem ni problema, saj že skoraj 3 mesece pridno hodi na WC, le kaka v hlačke. user posted image  Sem mu razložila, da je WC tudi za kakanje, pa da hlačke niso za kakanje,...pa mi ne rata. Ko se pokaka, me pokliče, da mu hlačke zamenjam.

Hvala za odgovore.

Ines. 

clock-img

26.09.2006, 09:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.09.2006, 09:35

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

naš tudi lula na wc-ju, za kakanje pa želi pleničko, se pokaka, potem pa je spet naprej brez plenice. veliko se pogovarjava, da bi bilo fajn če bi tudi kakal na wc-ju, pa da ni to noben bavbav, ampak zaenkrat še ne želi. ko bo čas, bomo osvojili tudi to.

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

clock-img

26.09.2006, 09:56

clock-img

nataša k

pencil-img

163

Mogoče bi mu pa pokakane hlačke pustila malo gor? Ne vem, mogoče pet minut? Da bo sam videl, kako je 'fino', če imaš pokakane hlače oblečene. Jaz s tem nisem imela problema. Ko se je prvič pokakal, sem mu samo rekla, da ga naslednjič, ko to naredi, ne bom preoblekla, pa naj bo pokakan, če hoče. In je pomagalo, Gre vedno na školjko kakat (mami, lul-aki user posted image ).

clock-img

26.09.2006, 10:06

clock-img

elizabeta p

pencil-img

452

Ines, mi imamo isti problem. Lulanje ni problem, kakanje pa... Ne vem kaj naj naredim. Star je 3,5 let in ni šans. Je pa tako, da se pokaka in se hoče isti moment previt, da bi pa prej povedal pa ne.

clock-img

26.09.2006, 10:43

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Pri nas smo 4 dni čez dan brez plenice. Ponavadi ji 1-2x na dan ne rata kakati ali lulati  na kahlico in je vse v hlačah. Sama skušam opazovati, kdaj se otork umiri, kam skrije in - kaka - takrat je že čas za kahlico.

clock-img

26.09.2006, 13:51

clock-img

Lona76

pencil-img

1282

Tudi jaz ne znam pomagati. Naš je brez pleničke že tri mesece, ko pa ga prime kakat, pa reče za pleničko. Sem ga že pregovarjala, kaj če bi šel na stranišče pa noče, bojim pa se vztrajati, da nebi zadrževal, že tako je bolj zaprt. Ko pa  svoje opravi pod kakšno mizo ali v kotu, pa takoj reče da ga previjem.

clock-img

26.09.2006, 15:16

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Tudi mi smo imeli ta problem oz. ga mogoče imamo še. Namreč tudi naš je kakal v hlačke, zdajle par dni pa je lepo na kahlico, zato se še ne upam rečt, da bo odslej vedno kakal na kahlico. Vsekakor pa očitno mora sam priti do tega, da bo tudi kakal vedno lepo na kahlico. Pa tudi naš je prišel povedat takoj ko se je pokakal, včasih tudi prej, vendar ko se je usedel na kahlico, je rekel da ne bo, pol čez minuto je bil pa že pokakan-v hlačke. Enostavno mora miniti ta obdobje in bodo tudi na kahlico oz. na stranišče lepo kakali.

clock-img

26.09.2006, 15:20

clock-img

Anonimen

pusti mu čas. pri th stvareh je najhuje silt. sploh pri kakanju ker zlo hit začnejo zadržvat če jim kaj ni po godu potem je pa tu večji problem kot kaka v gatah :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem