cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kakšno torbo kupiti...

clock-img

26.06.2007, 08:32

clock-img

noely

pencil-img

117

za prvi razred?
Ali boste kupile oz. ste kupile že kar "normalno" šolsko torbo ali samo nahrbtnik?
Res sem malo v dilemi, kaj kupiti. Ko smo na sestanku dobili katalog od Kopije-nove imajo v njem res lepe torbice in je tamala kar not padla, ko je videla vse tiste Barbike user posted image
Mene pa zanima, ali je takšna torba že primerna? Res pa je tudi, da bi tako torbo lahko imela nekje do 3 razreda.
Prosim, za vaša mnenja in izkušnje.

Lep pozdrav vsem

clock-img

26.06.2007, 08:38

clock-img

Anonimen

Prvo se pozanimaj, če bojo sploh nosili domov stvari.  Naš, ko je bil 1 razred sploh ni rabil torbe, ker niso čisto nič nosili domov, vse so imeli v šoli, šele v drugem razredu so prinesli, vendar samo, ko so imeli kakšno nalogo, ostale stvari so imeli vse v šoli. Šele v 4 razredu so začeli vse stvari nositi. Tko, da v 1 razredu je rabil samo kakšen nahrbtnik.

clock-img

26.06.2007, 08:41

clock-img

noely

pencil-img

117

Torbe bodo nosili domov ob petkih.
Drugače pa bodo čez teden stvari puščali v šoli.
Saj zaradi tega ravno sem v dilemi ali torba ali nahrbtnik user posted image

clock-img

26.06.2007, 08:50

clock-img

Anonimen

Jas sem mu kupila kar nahrbtnik.

clock-img

26.06.2007, 09:43

clock-img

AKP

pencil-img

1004

Otroci zelo radi menjavajo torbe in vem, da bi bila moja hčera zelo nesrečna če bi ji kupili drago torbo in bi jo potem imela par let. Tako smo ji kupili torbe srednjega razreda in ji jo zamenjali vsako leto. Jaz bi ji kupila mogoče kakšen nahrbtnik in bi ji ga naslednje leto zopet zamenjala.

clock-img

27.06.2007, 22:48

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

dokler bodo stvari puščali v šoli je najboljše za čez teden kak nahrbtnik in za petek/ponedeljek torbo, da lahko spravi notr vse stvari - za kasneje pa le razmišljajte o kakšni torbi na koleščkih (npr. Samsonite ima za oba spola) user posted image  

da dvignem šolsko torbo našega petošolca se moram kar fajn potrudit user posted image

clock-img

03.07.2007, 15:09

clock-img

dana

pencil-img

1395

Tele torbe na koleščkih so res fajn. Jih veliko vidim kako vlečejo te torbe.

Ja saj kaj drugega si ne predstavljam, če mora it otrok sam iz šole pa potem še tisto nosit za sabo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem