cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj pa Crikvenica!

clock-img

26.02.2006, 20:51

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Joj punce meni je že vse nerodno vendar več gav več ve.KO sem bila majhna smo radi hdili v Crikvenico na sladoled nam je bil najboljši.Malo smo se tut sprehajali po mestu in me zanima kaj menite na ta kraj?
Na netu piše,da so dobili neko priznanje,da je baje najbolj čist morje?Kaj menite se splača iti tja pogledat?Tut eni naši prijatelji so bili pred leti in smo jih tja šli obiskat mi pa smo ne vem točno v kerem kraju takrat bili?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

26.02.2006, 21:16

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Midva sva bila šest let nazaj čisto blizu Crikvenice (Dramalj - upam, da sem prav napisala). Lepo je bilo, ampak se spomnim, da je bila voda  precej hladna, čeprav je bilo avgusta. Nekajkrat sem že slišala, da je tam voda ponavadi bolj hladna...user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

04.03.2006, 11:51

clock-img

Anonimen

Mi smo se eno leto, ko smo se vracali iz Paga ustavili se v Crikvenici. Voda na Pagu je hladna (zaradi sladk. tokov, tam nekje okoli 22°C-24°C ima, kolikor se spomnem), ampak v Crikvenici je pa LEDENA!user posted image  Ne mores bit dolgo notri, sploh pa (po moje) ne gres v vodo, razen ce ti ni fejst fejst ze vroceuser posted image  Se pa defenitivno 100% zbudisuser posted image  

Ne vem, jst po nasih izkusnjah ne bi sla v Crikvenico, ker ce ze s Pagom primerjam - ze tam me zebe v vodi :) 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem