cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kašelj po dojenju ponoči

clock-img

31.05.2007, 10:37

clock-img

Princess Mononoke

pencil-img

167

Pred kakim tednom se je začelo. Ko se moja 14 mesečnica zbudi in se želi dojiti ponoči, po dojenju kašlja kot da bi imela kaj zataknjeno v grlu. Kašelj traja potem kake pol ure do eno uro in se potem umiri. Sem jo tudi peljala do zdravnika, ki ji je pogledal grlo, ušesa in poslušal pljuča in je vse uredu. Čez dan in zvečer pa ni nobenih problemov. Sem jo poskusila dojiti v sedečem položaju in jo potem držati v sedečem položaju vendar ne zgleda da pomaga. Ker je tukaj začetek zime sem tudi poskusila segreti sobo, če ni morda mrzel zrak in tudi to ni pomagalo. Zanima me če je še katera imela podobne izkušnje oziroma če se vam sanja kaj bi bil vzrok temu kašlju?

Pred tremi tedni je bila cepljena za OMR in je točno 7 dni po cepljenju dobila vročino, ki je trajala 2 dni potem pa je dobila izpuščaje. Jaz sem mislila da je to reakcija na OMR vendar zdravnik pravi da je verjetno to bila viroza in je morda kašelj povezan s tem user posted image

clock-img

31.05.2007, 14:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.06.2007, 20:16

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

Mogoče pa imaste presuh zrak, kak vlažilec nebi škodil.



Jaz sem tudi pomislila na to.

Ali pa na ne popolnoma pozdravljeno virozo. Mogoče se princeska na tvoji koži segreje (njena pljuča) in to zna tudi povzročiti kašelj.

clock-img

04.06.2007, 02:01

clock-img

Princess Mononoke

pencil-img

167

Nalin RR in Mič RR, hvala za odgovore.
Kar se tiče vlage v zraku, živimo v Sydneyu kjer je vedno zelo vlažen zrak (najnižja vlažnost je 60%). Zadnjih par noči je na srečo spala med 24 in 5 h tako da je bilo vse skupaj lažje. Sem pa jo parkrat slišala kako je kašljala v spanju (ter ni vprašala da se bi dojila), tako da ni samo dojenje. Morda je zaradi prebolele viroze (ali karkoli že je to bilo).

Sem ji tudi poskusila dati vodo vendar jo noče.

Nalin RR izpuščaji so bili podobni rdečkam (vsaj meni so tako zgledali po slikah).

clock-img

04.06.2007, 10:28

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem