cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Joj,kako sem vesela......!

clock-img

23.10.2004, 14:45

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Po štirih mesecih truda,da bi Kristina jedla še kaj drugega,kot moje mleko,mi je končno uspelo. :bravo: Baby korenček sem prepražila na kaplici olivnega olja,zalila s parimi žlicami vode in dušila cca. 10 min.Dodala sem koščke olupljenega jabolka in še malo pokuhala.Zmiksala s paličnim mešalnikom in .....gremo v akcijo.Mnjam.Kar tresla se je ko je čakala na naslednjo žličko.
:bravo: Kristina :bravo: upam,da bom še kakšen drug recept "pogruntala",ki ti bo ustrezal.

:muca:

clock-img

23.10.2004, 14:48

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Po enem mesecu truda.Kako sem smotana!

:muca:

clock-img

23.10.2004, 18:02

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

No, super. Bravo malecka!:bravo: Davidu tudi na začetku ni pasalo-pri 4.mesecu. Potem sem pa kar za en mesec vse skupaj preložila in mu pri 5.mesecu najprej dala rižolino, drug dan pa že sadje in zvečer spet rižolino. Ampak sadja je pojedel par žličk, rižolino pa celo porcijo.:)-

:kuza:

clock-img

23.10.2004, 18:29

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ooooooooo lucky you...fajn....
da bi men kdaj tko ratal :zmeden2:...pr nas se bl jst tresem ko jo cakaaaaaaaaaaaam...ona se mi pa smeje...cist neresna kar se tega tice...:)-:)-

clock-img

23.10.2004, 19:31

clock-img

kimi

pencil-img

3836

To Kristina in :bravo:mamica. Po 1 tednu boš že prava umetnica kuhanja otroške hrane;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem