cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Je kaka vzg. ali učiteljica...

clock-img

28.08.2006, 16:13

clock-img

Bučika

pencil-img

128

...ki bi znala povedati kako kaj izgledajo razgovori za delo na šoli? Zanima me kaj hočejo vedeti, kaj o učnih načrtih, karkoli?
Zelo bom vesela kakršne koli informacijeuser posted image

Pa še to: kak uporaben link, da pridem do priprav za vzgojiteljice (vsaj kak mušter!?)user posted image

hvala vsem

clock-img

28.08.2006, 21:47

clock-img

Noel

pencil-img

344

Razgovor je odvisen od šole do šole, ponavadi pa kaj pretiranega o učnih načrtih nihče ne sprašuje. Priprava za vzgojiteljica je pa tvoja lastna kreacija in sicer jo oblikuj tako, da bo tebi pomagala. A greš v vrtec ali v šolo?

clock-img

30.08.2006, 21:07

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Odvisno od šole, ampak vzg. in učiteljica delata isto delo v istem razredu in imata iste priprave. Enako bi morala napisat. No, pri nas je tako. Povsod ni. Me si jih celo skupaj sestavimo, stipkamo in izvajamo. Ponekod si delo delita po "interesih", ponekod tako, kot določi učiteljica. V vsakem primeru pa imaš letni delovni načrt, v katerem piše od tedna do tedna, kaj boste delali in vsi cilji, ki jih moraš doseči. Poleg tega imaš praktično v vseh delovnih zvezkih, oz v priročnikih že napisane predloge za izvajanje, ki ti lahko pomagajo pri tvojih osebnih pripravah, pa tudi cilje imaš tam bolj podrobne. Zato kar tega tiče - nič bat.

Razgovor je odvisen od ravnatelja. Sprašeujejo bolj po tvojih osebnih interesih, usposobljenosti, praksi, željah in potrebah, dodatnih znanjih in kako si predstavljaš vse skupaj, če imaš otroke, avto, take bedarije po moje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem