cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ipod prek E-baya

clock-img

28.12.2010, 14:18

clock-img

moja malenkost

pencil-img

176

Naročila sem Ipod prek E-baya. Dolgo je trajalo, da sem ga dobila, potem doma sprobamo in stvar deluje (je bilo za darilo). Ga damo za darilo, nakar 2 dni kasneje klic, da se zadeva noče polniti. Sem pisala prodajalcu, pa nobenega odgovora, itak je pa že več kot 8 dni od prejetja, tako da ga po moje itak ne bo hotel zamenjati.
Zanima me kam naj ga nesem, se bo to dalo popraviti kje pri nas? Prosim za pomoč.

Hvala in srečno 2011!

mm

clock-img

28.12.2010, 14:31

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

če je dejansko iPod (in ne kakšen ponaredek) potem bi mogli to zrihtat na katerem od apple servisov - iStyle, epl, iStore... seveda za plačilo (ker sklepam da original računa nimnaš). pokliči in vprašaj.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

28.12.2010, 16:01

clock-img

fiona82

pencil-img

42

kontaktiraj ebay. Povej kaj je dejansko narobe in potem bodo oni reševali naprej, če se ti distributer ne javlja. Mi imamo sedaj problem z prenosno posteljico (je prišla polomljena).
Če si plačala s paypalom ne bi smela imeti problemov. Hvala bogu se nam distributer javlja in upam, da bo poslal novo posteljico kot je bilo naročeno, če je pa ne bo, bom zahtevala denar.

http://pages.ebay.co.uk/ebaybuyerprotection/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem