cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Incredimail - brisanje mailov

clock-img

09.07.2006, 09:00

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Prosim za pomoč tiste, ki ga uporabljate. Imam namreč problem, da ko na incredimailu brišem maile, jih moram na orig. mailu brisat posebej. Torej mi jih ne briše istočasno. Mi morda zna kdo svetovat, kaj naj naštelam, da bo stvar funkcionirala. Na prejšnjem PC-ju mi je stvar delovala, ko sem si ga na novega inštalirala, pa ne deluje.

clock-img

09.07.2006, 21:49

clock-img

BlankaT

pencil-img

511

Ja, kako to misliš, da jih moreš brisati  na original mailu? Jaz, ko ga izbrišem, mi ga vrže v "koš" nato pa ga tam s časoma zbrišem, še enkrat.

_____________________________

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

clock-img

10.07.2006, 15:08

clock-img

Nixxon

pencil-img

768

Če jaz prav razumem je Incredimail poštni program, podoben Outlooku ali Thunderbirdu.

Na original mailu pa ti misliš mail ki ga vidiš, če dostopaš do pošte preko spletne strani (www.email.si, www.gmail.com, www.hotmail.com)?

Ne vem postopka, na žalost, ampak daj najprej to razloži.

LP

clock-img

11.07.2006, 18:33

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Tako kot ste že ugotovili, imam odprt mail na hotmailu, tam pa si moram posebej brisat maile. Na prejšnjem računalniku, ko sem si na incredimailu brisala maile, mi je brisalo tudi na hotmailu (avtomatsko), sedaj pa tega nikakor ne morem urediti. Včasih nastane problem, ker nisem zadosti pazljiva, potem imam pa hotmail že prepoln, pa ne dobim mailov. Imate kaj izkušenj s tem? Kako naj si to uredim?

clock-img

12.07.2006, 23:30

clock-img

sloncica

pencil-img

6

Jaz mam sicer gmail prek incredimaila speljan, pa sem si na strani od gmaila to uredila. Nekje pod nastavitvami, opcijami. Ne vem pa kako to gre na hotmailu, sem na hitro preletela zdaj, pa nisem nasla! Upam, da ti uspe (probas pa lahko tud pri nastavitvah accounta prav v incredimailu). Lp

clock-img

17.07.2006, 18:37

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Hvala lepa za namig! Res sem našla rešitev v accounts-properties-advanced-in potem pustila samo spodnji okvirček obkljukan. To sem napisala, če morda komu pomagalo, če bo imel isti problem kot jaz. Jaz sem ga uspešno odpravila.

clock-img

18.07.2006, 15:46

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

jaz imam odkljukano opcijo, da mi mail zbriše dokončno iz nabiralnika, ko ga zbrišem iz koša. maš to vklkopljeno?

clock-img

23.07.2006, 13:11

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Kira, kot sem že zgoraj napisala imam tisti spodnji okvirček obkljukan, drugih ne. To informacijo sem dobila potem od sestre, ki ima ravno tako incredimail, zato sem še toliko bolj prepričana v pravilno delovanje brisanja mailov. Se pa maili avtomatsko brišejo na serverju, ko se naložijo na incredimail. To pomeni, če maile bereš iz original maila (hotmail...) iz drugega računalnika, sploh ni problema, razen tistih, ki jih imaš že na incredimalu.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem