cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ideje za božična darila

clock-img

22.12.2011, 15:18

clock-img

sk2011

pencil-img

10

Ker se bliža božič in s tem tudi božična darila in ker grem zelo nerad v trgovine in tam zapravljam čas bi prosil za kakšno idejo za darila...Kaj naj kupim punci, mami, očetu, sestri res ne vem kaj bi kupil sploh nimam prave ideje mi lahk kdo pomaga...kakšno malenkost recimo ne neki velik...

clock-img

22.12.2011, 21:00

clock-img

diana 28

pencil-img

681

Jaz ponavadi sploh nimam navade kupovat darila, ker je zame pravi stres. Letos pa sem vseeno kupila nekaj malenkosti. Po moje je najbolje, da že malo vnaprej pomisliš na vsakega kaj bi mu prišlo prav in greš kupit, če se da v 1 trgovino. Jaz sem npr. sestri kupila nogavičke in copate(malo boljše)-12€, partnerju steklenico posebnega oz. boljšega vina(ker ga zelo rad okuša) 12€, svaku bom verjetno tudi kupila nogavice ali toplo kapo, kakšno bombonjero mogoče.... Ne vem kaj bi lahko prišlo prav tvojim... Take ideje sem jaz imela. V glavnem, da je uporabno.

clock-img

23.12.2011, 12:59

clock-img

Ekaz

pencil-img

706

Jaz sem v Mullerju kupila takšne vrečke - prozorne z zlatimi zvezdicami. Takšne majhne, kot npr. za živila. Notri v večino izmed njih nogavice + mali lonček medu, v nekatere med+kava, v druge med+malo boljša čokolada. Paketke sem zavezale z ličnim lesenim srčkom, na katerem sta narisana dva angelčka (zgleda kot ročna poslikava). Ti obeski (namestno nekih pentljic) so bili le 99 centov.

clock-img

23.12.2011, 15:20

clock-img

Anonimen

http://www.kulinarika.net/recepti/16199/napitki/domaca-vroca-cokolada/

Letos sem bila "prepozna" in sem že imela izdelana darila za domače, drugo leto pa bodo dobili tole. Se mi zdi zelo fajn idejauser posted image

clock-img

26.12.2011, 18:04

clock-img

morje2011

pencil-img

55

To je res super ideja in je pri nas letos bila.Bili so zelo veseli.Mamice probajte ne bo vam žal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem