cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Iščem flip*flop originals

clock-img

30.04.2010, 22:04

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

tele
So jih imeli lani in še par let nazaj v humanicu, letos jih pa sploh nimajo user posted image . sicer nisem še vprašala, ampak sklepam, da noben ne bi tam sploh vedel, kaj hočem.
sem jih našla na amazonu in še v eni spletni nemški trgovini, k jih lahko pošljejo v slo., ampak je pol še poštnina...mogoče jih je katera opazila kje v sloveniji??

clock-img

30.04.2010, 22:19

clock-img

urška

pencil-img

3136

sem preverila na amazon. de. poštnina za SLO je dobrih 7€.

clock-img

30.04.2010, 23:15

clock-img

ely*

pencil-img

221

Loca, vprašati moraš, itak da vemo kaj je flip flopuser posted image , je pa res, da jih letos ni še nič prišlo, kje drugje jih še prodajajo pa ne vem. Mogoče kaka športna, heris, šport 2000, ne vem...

clock-img

01.05.2010, 10:52

clock-img

LoCa

pencil-img

1173

ely*, a ti delaš v humanicu?user posted image no sej bom prašala, ampak sem bila tko žalostna da sem kar spustila še to opravilo. meni so to najboljše japonke, ki jih imam lahko ful let, lani sem jih kupila, ampak sem pol eno pozabla na korziki, ker smo šli iz kampa sredi nočiuser posted image . ne zaupam drugim japonkam.v hervisu nimajo. sej če ne bom pri nas dbila si jih bom pa naročila. hvala.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem