cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Hujšanje in dojenje enoletnice

clock-img

22.11.2011, 21:25

clock-img

phelps

pencil-img

816

Zanimam me, če zmerno hujšanje kaj vpliva na sestavo mleka? Dojim že več kot eno leto, hormoni naj bi se sedaj že uredili, mala pa ne potrebuje več toliko mleka kot na začetku. Obstaja še vedno kakšna nevarnost, npr. da bi s topljenjem maščob toksini, ki se naberejo v njih, prehajali v mleko?


_____________________________

Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s sveta odganjaš - sence.

clock-img

22.11.2011, 21:40

clock-img

malabiba30

pencil-img

205

moje mišljenje je, da tudi če bi to vplivalo na mleko, je otrok dovolj star da je na gosti hrani in da mleko dobi tudi v drugi obliki....

če pa boš hujšala z zdravo prehrano in gibanjem pa to ne more škoditi mleku

clock-img

23.11.2011, 06:34

clock-img

nova_tukaj

pencil-img

244

Iz lastnih izkušenj, ti lahko povem, da sem šla na 90-dnevno ločevalno dieto, ko je mali dopolnil šest mesecev (zdaj 9,5) in sem začela z uvajanjem GH. Še danes ločujem, vendar ne čisto 100%. Dojim pa skoz, brez kakšnega pomanjka mleka ali kaj podobnega. Tudi pri prvem otroku sem šla na ločevalno, ko je bila stara 10 mesecev in sem jo skoz dojila.

clock-img

23.11.2011, 08:02

clock-img

Masha_M

pencil-img

714

Ja, toksini ob razgradnji maščob se vedno izločajo tudi v mleko. Na tebi pa je da presodiš ali si to slabo plat pripravljena sprejeti ali ne...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem