cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Hormonske preiskave - kateri dan v ciklusu

clock-img

06.02.2006, 10:38

clock-img

Ženkica

pencil-img

1075

V petek mi je moja G dala napotnico za hormonske preiskave v laboratoriju ( FSH, LH, TSH, PROLAKTIN). Rekla mi je, da moram preiksave opraviti med 5. in 7. dnem v ciklusu, na netu pa berem, da so imele punce preiskave že okoli tretjega dne.

Sedaj sem zmedena in ne vem kaj je res in kaj ne; češ da če je kasneje kot 5. dan rezultati niso več pravi.

Ima morda katera izkušnjo s tem.

lp

Ženkica

clock-img

06.02.2006, 10:42

clock-img

Špelka

pencil-img

1485

Čao!

Jest ti priporočam da upoštevaš svojo ginekologinjo! Ona je še vedno strokovnjak, forum je pa bolj laične narave! Po mojem že ve, kaj ti je rekla - sej nisi njena prva pacientka zza preiskavo hormonov! user posted image  LP, Špelka

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

clock-img

06.02.2006, 12:21

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Ojla!

Tudi jaz sem dajala kri za hormonske preiskave med 2-5dnem v ciklusu in drugič pa med 20-22dnem.Jaz mislim,da kar poslušaj svojo G katera ti je dala sigurno dobre informacije.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

06.02.2006, 22:00

clock-img

Taja79

pencil-img

83

Oj!

Jaz sem dala kri za hormonske preiskave 5.dan ciklusa, tako, kot mi je naročila ginekologinja. Izvid je bil OK user posted image .

LP!

clock-img

07.02.2006, 08:23

clock-img

Neža81

pencil-img

717

Jutro!

Jaz sem ravno prejšnji teden dala kri in sicer 4. dan ciklusa. Na napotnoicoi mi je pisalo od 2 do 5 coikluisa, G pa je rekla da je nabolje 4 dan. Ta četrtek grem spet dat kri in mi na napotnici piše 20 do 22 dan ciklusa.

LP. Neža

clock-img

07.02.2006, 08:45

clock-img

pika79

pencil-img

194

Tudi jaz sem dala kri za hormonske preiskave in sicer 2. dan ciklusa sestra pa je rekla, da se kri da od 2 do 5 dne ciklusa, lp pika

clock-img

07.02.2006, 15:59

clock-img

Anonimen

Prejšnji teden dala kri 8 dan v ciklusu, tudi to naj bi bilo čist ok, ker imam dolge cikluse (35 dni), drugače pa je pravilno 5-7 dan.Naslednjič pa grem 22 dan ciklusa.
Lp

clock-img

07.02.2006, 16:45

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

Daj na 5 dan in je OK. Ker za sam izvid tudi pogledajo na kateri dan je bil narejen.

clock-img

07.02.2006, 18:00

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Meni so rekli naj dam med 3. in 7. dnem, dala sem 5. dan... Kar zaupaj jim, saj vejo kaj delajo...

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem