cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Hođa v Novem Mestu

clock-img

14.02.2009, 21:24

clock-img

El Bandi

pencil-img

11

Pozdravljene!
Zanima me, ali katera pozna Hođu iz Novega mesta in ali mi lahko zaupa na ZS, njegv kontaktni telefon.
Tanks

clock-img

14.02.2009, 21:38

clock-img

Vijoličarka

pencil-img

1520

Če misliš duhovnika novomeške muslimanske verske skupnosti - imama, potem bi ti lahko pomagal tale link:

http://www.dobrojutro.net/index.php?stran=novice&tip=24&id=6195

Gospoda potem lahko poiščeš v imeniku. Če ne bo pravi, pa bo mogoče o zadevi kaj vedel. S hodžo misliš najbrž zdravilca?

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

clock-img

14.02.2009, 21:40

clock-img

El Bandi

pencil-img

11

ja zdravilca iscem..

clock-img

14.02.2009, 21:42

clock-img

El Bandi

pencil-img

11

hvala vijolicarka, to bo ta gospod ki ga iscem

clock-img

14.02.2009, 22:36

clock-img

Anonimen

Hođa ni bil še nikol zdravilec. user posted image Ne vem od kje vam zdej take.

clock-img

14.02.2009, 22:39

clock-img

Virtualna

pencil-img

841

El Bandi...jaz osebno poznam tega gospoda...ce te kaj zanima, mi pisi na ZSuser posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

clock-img

14.02.2009, 23:00

clock-img

Vijoličarka

pencil-img

1520

Uh, kakšen ekspert nisem in upam, da ne bom kakšnega kozla ustrelila. Hodža je neke vrste 'duhovni zdravilec'. Zdravi lahko s Koranom, s talismani... pomaga proti 'črni magiji' in podobno, včasih je lahko  morda samo psiholog. Ne vem kaj dosti, ker sem o tem slišala samo mimogrede. Saj tudi kristjani hodijo na posvete k duhovnikom in se potem bolje počutijo. Samo muslimanski svet je pač bolj prepreden z raznimi duhovi, džini (spet vem o tem samo toliko, kot piše v pravljicah iz 1001 noči) in je vse skupaj malo drugače. In če ljudem pomaga ali mislijo, da jim, pa naj.

Zanimiv link:

http://www.skrivnostno.si/tabla/index.php?showtopic=293&start=0&p=19971&#entry19971

Mogoče tudi rešitev za vse tiste, ki vam tašče grenijo življenje.user posted image  Ne škoduje malo pogledati za koreninicami.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

clock-img

15.02.2009, 10:07

clock-img

Spark

pencil-img

1863

O groza. Sem prebrala tisti link, in ne morem verjeti, da se kaj takega dogaja. 

clock-img

15.02.2009, 13:34

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

Še tole kar sem prebrala se mi zdi preveč za mojo psiho...OMG...

clock-img

16.02.2009, 13:10

clock-img

Zanica

pencil-img

537

Hodža ni zdravilec, ampak je duhovnik (muslimanski). Drugač so ljudje v starih časih imeli navado če so imeli kakšnih problemov-zdravstvenih in drugih, so šli k hodži in ta bi prebral en verz iz Kur'ana in bi jim pol rekel "Zdaj to ponavljajte 3/5/6/100 x na dan in vaš problem bo nehal " nekaj v tem smislu. To so delali največ v ruralnih območjih, kjer ni bilo zdravnikov, kjer so ženske po 10 otrok rodile brez enega samega obiska zdravniku.... Tako vam je to bilo ...

clock-img

16.02.2009, 13:54

clock-img

Virtualna

pencil-img

841

IZVIRNO SPOROČILO: Zanica

Hodža ni zdravilec, ampak je duhovnik (muslimanski). Drugač so ljudje v starih časih imeli navado če so imeli kakšnih problemov-zdravstvenih in drugih, so šli k hodži in ta bi prebral en verz iz Kur'ana in bi jim pol rekel "Zdaj to ponavljajte 3/5/6/100 x na dan in vaš problem bo nehal " nekaj v tem smislu. To so delali največ v ruralnih območjih, kjer ni bilo zdravnikov, kjer so ženske po 10 otrok rodile brez enega samega obiska zdravniku.... Tako vam je to bilo ...

Ja, ja ... bla bla...

El Bandi...imas ZS user posted image

clock-img

16.02.2009, 15:08

clock-img

Zanica

pencil-img

537

user posted image

clock-img

17.02.2009, 09:20

clock-img

kamilija

pencil-img

467

Maaa sem se čist prestrašla k sem tole prebralauser posted image . Take stvari je boljše, da ne veš..

clock-img

17.02.2009, 09:21

clock-img

kamilija

pencil-img

467

Virtualna..greš lahko k njemu tudi, če imaš tko kakšne težave..psihične? Ti pomaga?

clock-img

17.02.2009, 11:36

clock-img

Virtualna

pencil-img

841

IZVIRNO SPOROČILO: kamilija

Virtualna..greš lahko k njemu tudi, če imaš tko kakšne težave..psihične? Ti pomaga?

Da...za tega gospoda v Novem mestu vem, da ti lahko pomaga, tudi ce imas psihicne tezave...
Ga osebno poznam...

clock-img

18.02.2009, 10:18

clock-img

Mateja82

pencil-img

926

No ja jaz te stvari nisem verjela , da se dogajajo, zadnjič pa je sorodnica povedala kaj se ji je dogajalo zadnje mesece in da nebi doživela novega leta, če ji nebi pomagali...še sama ne more verjeti kaj sta s sinom doživljala.. Grozauser posted image

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

clock-img

18.02.2009, 10:21

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Da...za tega gospoda v Novem mestu vem, da ti lahko pomaga, tudi ce imas psihicne tezave...
Ga osebno poznam...

A lahko ime in priimek, prosim? LAhko tudi na ZS. Hvala.

clock-img

18.02.2009, 10:26

clock-img

kamilija

pencil-img

467

še meni prosimuser posted image

clock-img

18.02.2009, 11:15

clock-img

El Bandi

pencil-img

11

Če misliš duhovnika novomeške muslimanske verske skupnosti - imama, potem bi ti lahko pomagal tale link:

Gospoda potem lahko poiščeš v imeniku.

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Ga osebno poznam...

A lahko ime in priimek, prosim? LAhko tudi na ZS. Hvala.

Gospoda potem lahko poiščeš v imeniku.

clock-img

18.02.2009, 17:44

clock-img

kamilija

pencil-img

467

Mateja82 kaj se je dogajalo? Kaj, zakaj ?
Meni nič jasno.

clock-img

13.08.2009, 11:15

clock-img

kolca

pencil-img

1

pozdravljeni,
tudi js bi prosil za telefonsko številko hođe (na zs), sem namreč naročen pri njem pa sem založil številko.
najlepša hvala za pomoč

kolca

clock-img

12.01.2010, 01:57

clock-img

sladka_seka

pencil-img

72

živjo mene zanima če bi lahko tudi jz dobila številko
k zadne čase mi gre vse narobe
šla sm k eni ženski k se s tem ukvarja in vse v redu in kul sam
mi rdečo luč daje to da ma ženska postavljeno ceno
ker pri takih stvareh kokr vem da daš sam kok lahko mislim
kok lahko od srca daš
najlepša hvala

clock-img

12.01.2010, 08:51

clock-img

madela

pencil-img

4734

Kako se pa človek sploh zave oziroma pomisli,da je morda žrtev,kake črne magije user posted image

To me je pa res vedno zanimalo,ker to da ti gre vse narobe,se lahko dogaja tudi brez tega.
Kaj je tisto merilo,ko pa lahko rečeš.to je to?

< Sporočilo je popravil madela -- 12.1.2010 8:52:16 >

clock-img

12.01.2010, 19:19

clock-img

kamilija

pencil-img

467

IZVIRNO SPOROČILO: madela

Kako se pa človek sploh zave oziroma pomisli,da je morda žrtev,kake črne magije user posted image

To me je pa res vedno zanimalo,ker to da ti gre vse narobe,se lahko dogaja tudi brez tega.

to pa tudi mene zanima

clock-img

12.01.2010, 19:22

clock-img

madela

pencil-img

4734

IZVIRNO SPOROČILO: madela

to pa tudi mene zanima

Pa ni nobenega odgovora user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem