cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Hitri tečaj plavanja

clock-img

28.06.2011, 09:07

clock-img

petruska

pencil-img

465

Ali katera ve, če se v tem času kje v Ljubjani izvajajo hitri tečaji plavanja za otroke?

clock-img

28.06.2011, 09:27

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

Kaj pa je mišljeno s hitrim tečajem?! Da bi se v kratkem, intenzivnem tečaju naučil otrok plavat?!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

28.06.2011, 10:27

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

clock-img

28.06.2011, 11:26

clock-img

petruska

pencil-img

465

Lani sem nekje na enem letaku zasledila, da imajo 14 dnevne tečaje plavanja (vsak drugi dan), pa se ne spomnim ime šole. Bilo je pa ravno v tem času, po koncu šole.
Misli, da se sicer ravno otroci ne naučijo plavati v tem času, es pa malo bolj privadijo na vodo, malo čofotajo, ...

clock-img

28.06.2011, 11:32

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

Za Lj ne vem, ampak sigurno o, malo poišči. Vem pa za Kamnik: http://www.plavalniklub-kamnik.si/index.php?option=com_content&view=article&id=683&Itemid=96
Otrok se seveda lahko nauči plavat - odvisno, kolk je že "prilagojen" na vodo, kolk je sproščen v vodi... user posted image

18. julij je prav poseben dan!

clock-img

28.06.2011, 11:34

clock-img

nena m

pencil-img

286

clock-img

28.06.2011, 11:43

clock-img

Nika v službi

pencil-img

5222

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Za Lj ne vem, ampak sigurno o, malo poišči. Vem pa za Kamnik: http://www.plavalniklub-kamnik.si/index.php?option=com_content&view=article&id=683&Itemid=96
Otrok se seveda lahko nauči plavat - odvisno, kolk je že "prilagojen" na vodo, kolk je sproščen v vodi... user posted image

Otrok se v nekaj tednih ne nauči plavat, pa je lahko še tako prilagojen na vodo.user posted image Ja, verjetno bo splaval oz. bo plaval brez pomagal, ampak to je še daleč od dejanskega znanja plavanja. Za učenje prave tehnike plavanja (prsno, kravl...) potrebuješ kar nekaj časa.

Ampak ja, za počitniški čas in za čofotanje ter prilagajanje na vodo bodo taki tečaji, ki jih omenjate, povsem fajn. "Zmotila" me je namreč sama navedba "hitri tečaj plavanja", ker si pač pod to nisem znala predstavljat, kaj bi to bilo. Dejansko pa sprašuješ za nek krajši plavalni tečaj  - nekaj, kar ne traja tako dolgo kot običajni tečaji in je namenjeno otrokovemu prilagajanju na vodo.

Sem prepričana, da je te ponudbe po kopališčih kar nekaj, sploh zdaj v počitniškem času. Tudi Atlantis ima neke zadeve, poglej. Naša sicer hodi tja na redni plavalni tečaj, ampak sem videla plakate za počitniški čas, tako da je vredno pregledati.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

clock-img

28.06.2011, 14:20

clock-img

Spark

pencil-img

1863

meni je tudi pomembno da se navadi na vodo. Da se zna potunkati, da se zna obrniti v vodi, da malo tehnike osvoji, da ne bo panična če jo val zalije. Take stvari pa se naučijo na tečajih. Potem pa vaja dela mojstra.

clock-img

28.06.2011, 21:13

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

Otrok se v nekaj tednih ne nauči plavat, pa je lahko še tako prilagojen na vodo.user posted image Ja, verjetno bo splaval oz. bo plaval brez pomagal, ampak to je še daleč od dejanskega znanja plavanja. Za učenje prave tehnike plavanja (prsno, kravl...) potrebuješ kar nekaj časa.

Vsekakor, se popolnoma strinjam; ampak mislim da tule ne govorimo o pravilnih tehnikah plavanja ali celo treningu. user posted image

18. julij je prav poseben dan!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem