cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Gotov parket-lakiranje

clock-img

26.09.2009, 10:27

clock-img

Ksantipa77

pencil-img

230

Ali se gotov parket samo položi in je to to, ali je tudi tega potem potrebno čez polakirati?
Zanima me tudi, ali ste zadovoljni z le-tem parketom?

clock-img

26.09.2009, 10:33

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Gotovega parketa ni treba lakirat, je že lakiran ali pa oljen. Nimam pa osebnih izkušenj z njim.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

28.09.2009, 19:32

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Mi smo parket položili. potem ga je potrebno zalit s kitom, pobrusit vse skupaj, da je ravno, in lakirat eni 3x.

Mi imamo sicer tehno parket, tako da ne kako je pri ostalih varianatah.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

28.09.2009, 19:37

clock-img

vanilla

pencil-img

875

Pri nas smo ga samo položili in to je to. Je že lakiran. Mi smo zadovoljni. V njegovi življ. dobi se ga da še dvakrat brusit in lakirat, ker ima toliko surovega lesa na vrhu le na voljo, da se to da.

clock-img

28.09.2009, 19:48

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Gotov parket imamo že drugič. Če se bomo še kdaj selili, bo sigurno spet gotov parket kraljeval. 

clock-img

01.10.2009, 21:27

clock-img

Ksantipa77

pencil-img

230

Vidim, da obstaja več vrst gotovega parketa-dvoslojni, trislojni....Katerega izbrati?

clock-img

17.10.2009, 11:00

clock-img

sazi

pencil-img

5175

IZVIRNO SPOROČILO: Ksantipa77

Vidim, da obstaja več vrst gotovega parketa-dvoslojni, trislojni....Katerega izbrati?

Odvisno kaj bo v prostoru oz. kako je prostor ogrevan. Npr. za talno gretje je primeren dvoslojni parket - takega imamo mi.

clock-img

22.10.2009, 15:44

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Kaj pa za zaprt pozidan balkon?Namreč v le tem bo jedilnica.Skrbi nas da ne bi bile ploščice prehladne.Pod balkonom je luft.

clock-img

22.10.2009, 15:49

clock-img

vanilla

pencil-img

875

IZVIRNO SPOROČILO: mala zirafa

Kaj pa za zaprt pozidan balkon?Namreč v le tem bo jedilnica.Skrbi nas da ne bi bile ploščice prehladne.Pod balkonom je luft.

Ploščice so hladne ne glede na to, kje jih postaviš (torej ne bodo nič bolj hladne, če bodo na zaprtem balkonu). Je pa res, da nisem prepričana, če bi za to lokacijo parket bil primeren, ker je spodaj luft. Razen, če je dobra izolacija. Da ne bi prihajalo do nabiranja kakšnega kondenza zaradi temperaturnih razlik (ko pozimi notri kurite, a odspodaj prihaja mrzlo). Ne vem, laično razmišljanje.

Kaj pa talno gretje in ploščice? Poleti pa itak ne bodo tako mrzle.

clock-img

24.10.2009, 09:31

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

S spodnje strani balkona bo 10cm stiroporja.Drugače bo pa izolacija vsenaokrog 12cm.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem