cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Elektronska varuška s senzorjem gibanja

clock-img

01.01.2013, 11:21

clock-img

lili82

pencil-img

215

Pozdravljene!

Z možem se odločava za nakup varuške s senzorjem gibanja (ki se vključi, če otrok neha dihat).

Zanima me, ali ima katero to zadevo doma? Predvsem me zanima, če ima katera znamko Tommee Tippee in kako je zadovoljna.

Hvala :)

clock-img

01.01.2013, 19:36

clock-img

Anonimen

Imamo to zadevo od Angel Care in smo zelo zadovoljni ... TT pa ne poznam.

clock-img

15.02.2013, 00:43

clock-img

švicarka

pencil-img

23

Mi imamo tudi Angel Care in je super.
Senzor gibanja je kar fajn stvarca, si bolj miren, predvsem v prvih mesecih. Ko ne potrebuješ več senzorja ga preprosto odklopiš in uporabljaš naprej kot "navadno" varuško. Je res malo dražji, midva sva jo kupila preko Ebay, pride malo ceneje kot pri nas.

clock-img

08.03.2013, 13:16

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

Imeli smo TT, ampak samo senzor dihanja. Pomoje so tak vsi narejeni po istem sistemu (plošča za pod jogi povezana s "škatlco" ki utripa po otrokovem dihanju in ko ne zazna gibanja, začne piskat).
Smo ga pa uporabljali do 5.meseca, ker ko začnejo krožit po postelji, to samo piska user posted image

clock-img

15.04.2013, 09:21

clock-img

coeur

pencil-img

15

Mi smo tudi imeli Angel Care. Se nam je na začetku (do nekje enega meseca starosti) parkrat vključil (enkrat sva morala z može hčerkico kar v redu stresti (res je mogoče, da je tako trdno zaspala), ampak od takrat nismo šli do 18. meseca NIKAMOR brez. Mene je pomirilo in  tudi sedaj v drugo je že pripravljen.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem