IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_
Ravno zaradi tega ves čas skušam tudi ostale mamice opozoriti na to in v upanju, da se bo to katere prijelo in da bo mogoče zaradi tega celo rešeno kakšno dragoceno življenje, sem včasih tudi cinična. Cinična bom tudi tokrat (pa brez zamere), ampak ursulina resnično upam, da ti kdaj ne bo žal, da si namesto za AC tisti drobiž porabila za npr. kakšno fensi šmensi posteljnino.
cinična si, ampak ni nobene zamere, ker je tvoja izkušnja res nepredstavljiva...
poglej, nisem tako brezbrižna, da bi
namesto AC kupila pa kako "fenci posteljnino"... res pa je, da prvič noseče bombardirajo z obširnimi raznoraznimi seznami, kaj rabiš in kaj ne in od tega je res uporabnega 30%... tudi strošek vsake postavke ni zanemarljiv... prebrala sem veliko tem, tudi okoli AC sem se odločala zelo dolgo, prebrala veliko
različnih mnenj, izprašala starše, ki jih poznam... na koncu sva po rojstvu malega vendarle vzela "le" navadno el. varuško. bom tudi jaz napisala brez zamere, ampak jaz pač tudi AC ne bi 100% zaupala...
brez potrebe je obsojati, če se za AC nekateri nismo odločili. cenim pa tvojo pripravljenost opozarjati na možnost preprečiti SVZ z AC. če se bodo starši počutili bolje zaradi te naprave, naj jo seveda nabavijo... pa srečno!
< Sporočilo je popravil ursulina -- 26.8.2008 10:37:42 >