cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Električna ponev za pizzo - ideje, prosim!

clock-img

01.11.2005, 22:49

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Za rojstni dan sem dobila tole električno ponev za pizzo. Še gruntam, kam jo bom spravila, ker ne paše v nobeno omaricouser posted image , sem pa danes v njej spekla jajčevce in sem navdušena - končno sem lahko spekla celo rundo naenkratuser posted image . Pa zelo fajn so bili pečeni.

Vem, da marsikje ponev obleži v kotu, ker je pač tako velika, meni pa bo prišla zelo prav, ker pogosto pečem jajčevce in bučke in jih moram vedno v dveh ali treh rundah, kar je precej zamudno.

V kratkem se bom lotila pizze in pečenega krompirja v rezinah, zanima pa me, kaj ve pripravljate v tej ponvi. Imate še kakšne nasvete glede uporabe, recimo glede primerne temperature, uporabe pokrova...?

clock-img

01.11.2005, 22:53

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Ideje za pečt nimam nobene- ti pa čestitam za rojstni dan user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.11.2005, 22:56

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Hvala, mamči, to tudi štejeuser posted image !

clock-img

01.11.2005, 23:07

clock-img

Anonimen

Jaz mam tud to ponev, je ful fajna za krompir in meso pečt, ker daš ful malo olja, za pizzo je pa popolnoma neuporabna. Vsaj men ni ratala.
Spodi je bla pečena in ful trda, na vrhu pa surova, sam sir se je stopil.
Pa ne dat na najvišjo temperaturo, ker se lahko kaj zažge...
Pa vse najboljše za rojstni dan!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.11.2005, 23:10

clock-img

Anonimen

Meni ta ponev leži v kotu, ker je ne uporabljam. Če bi jo katera imela, jo poceni prodam. Naj mi javi na privat.
Aja, pa pizze se v tem ne da peči, preverjeno!
Je pa fajn za kake zrezke v omaki, pa golaž.

< Sporočilo je popravil Tia & Lea -- 1.11.2005 23:11:29 >

clock-img

02.11.2005, 08:32

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Jančika,

v njej pečem vse razen pizze. No ja, na morju sem tudi pizzo. Je bilo pa malo težje. Spodaj se testo namreč zapeče, zgoraj pa ostane surovo. Jaz sem potem malo improvizirala in sem testo raztegnila po ponvi, jo nakratko popekla po eni strani, z malo muke obrnila okrog, naložila z dobrotami in pekla še na drugi strani. Saj ni bilo slabo, samo malo nerodno.
Drugače pa je v njej pečena zelenjava več kot odlična, tudi ribice in meso, pa krompir narezan kot čips. Joj, spet hrana.

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

clock-img

02.11.2005, 09:04

clock-img

Anonimen

V njej delam popolnoma vse, vendar ne dodam niti kapljice olja. Moj peče notri meso, mnjami, okus ima kot da bi bilo na žaru pečeno. Aja, pri tebi to ne pride v poštev.user posted image user posted image user posted image

Pizze še nisem delala notri, ker baje ne uspe najboljše. Bom pa enkrat poskusila. Pekla pa sem že: krompirček, hrenovke in papriko skupaj, jajčevce, stepeno jajčko za več ljudi, vse vrste mesa (kareji, bedrce, letance, čevape, zrezke v gorčični omaki,...).

clock-img

02.11.2005, 14:17

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Punce, najlepša hvala! Saj glede pizze sem se že spraševala, kako narediš, da ni spodaj zažgana, zgoraj pa surova. Eni znanki rata, jo moram vprašat, kako. Tjaga, bom preizkusila tvoj sistem!

Danes sem spekla v njej ribice (file pange). Super je uspelo, veliko boljše kot v navadni ponviuser posted image . Pa spet v eni rundi, kar je tudi velik plus. Blacky, tudi ribice so imele okus kot na žaruuser posted image .

< Sporočilo je popravil Jančika -- 2.11.2005 14:19:05 >

clock-img

02.11.2005, 14:25

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Kakor so že ostale napisale, se da v tej ponvi peči vse. Jaz sem poleg naaštetega delala tudi polnjenje paprike v tem, pa prvič smo pekli kostanje v posodi, ker je bilo letos takrat nenormalno mrzlo, da bi bili z otroci zunaj. Ti povem, da se mi kostanji še niso lepše spekli, sploh niso bili zažgani (moćno), pa olupili so se na 1,2,3 in to celi.
Ah, ja pice v tej posodi še nisem pekla.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

02.11.2005, 16:38

clock-img

Nia30

pencil-img

329

MOJA TAŠČA IMA TO PONEV IN V NJEJ PRIPRAVLJA VSE SORTE (NAJBOLJ MESO, TO PA PRI TEBI NE PRIDE V POŠTEV user posted image )SAMO PIZZE NE. JE ENKRAT PROBALA PA JE BILA PIZZA OD SPODAJ PEČENA NA VRHU PA KUHANA user posted image

clock-img

05.11.2005, 17:53

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

07.11.2005, 17:02

clock-img

asija

pencil-img

149

Jaz jo največkrat uporabljam za pizzo.user posted image Ne vem zakaj ne rata nobeni. Mi smo ful zadovoljni z njo. Dam pa na št. 2, da se lepo počasi speče. Kakšnih 15 minut, pa je pečena. Potem jo vzamem ven in jo pokrijem s pokrovko, da se malo zmehča. Ful je dobra kot, da bi bila pečena v krušni peči. Se splača poskusiti.

Drugače pa sem že poskusila vse od bučk do rib in mi je vse ful dobro.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem