cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Droben spominek na očetov abraham

clock-img

10.03.2007, 09:23

clock-img

Anonimen

Zanima me,kaj naj podarim gostom na očetovem abrahamu,kot droben spominek/pozornost/zahvalo?
Imam še nekaj dni časa,zato bi ga izdelela sama ali pa bi kupila kaj manjšega in dopolnila s kakšnim verzom.

Ideje,prosim...

clock-img

10.03.2007, 09:30

clock-img

Anonimen

Še nisem slišala,da se gostom na Abrahamu kaj podarja.To se dogaja bolj na porokah.
Na Abrahamu se edino na koncu podeli kakšno pecivo,saj ga velikokrat ogromno ostane.Kot darilo povabljencem pa lahko ima Abrahamovec kakšen govor,kjer bi se ljudem,ki so mu blizu zahvalil za tisto kar misli,da je potrebno zahvale.Se mi zdi,da je takšen govor še najlepše darilo,vsaj meni.user posted image user posted image

clock-img

10.03.2007, 10:28

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Hja, edino kako pesem ali govor, ki bo na praznovanju prebran, če za vsakega napišeš ali skopiraš na poseben papir, pa malo okrasiš...
To bi znali nekateri celo imeti spravljeno.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

10.03.2007, 11:51

clock-img

Urška//

pencil-img

615

Mi smo zadnjič pri moji teti dobili vsak en tak mini med, ker je pač imela verz da ženska se po 50 tem letu samo še medi, ampak je blo lepouser posted image

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

clock-img

14.03.2007, 09:14

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

No sva nekak na isti valovni. Gre za drobno pozornost. Ne vem, pr nas bodo ježki domači narejeni čok-full dobri- zravn pa lepa misel na listku, menda. Drgač sn pa js misla ker bo blizu mater, da bi za žens izdelala neka drobna presenečenja, Kr rožice ko otroci dajo iz vrtca neki takega,.. sam je dela s tem. Sam pa zadovoljstvo tud potem ko vidiš da si enga razveselil.

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

clock-img

14.03.2007, 11:42

clock-img

Anonimen

Mi smo pa na eni 50 letnici dobili kuhalnico in gor 50 (vžgano), pa še eno mašnco gor. Pa zravn so pač rekli, da bodo ženske z njimi svoje moške po riti, če ne bodo pridno mešali z njihovo kuhalnico (moški so dobili kuhalnico druhačne oblike). 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem