cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Drage moje!

clock-img

18.08.2005, 19:23

clock-img

lena76

pencil-img

63

žal vam moram povedati da se za nedoločen čas poslavljam od vas. Zaenkrat mi v letu in pol ni ratalo da bi ugledala :roza::modri: in s tem postala srečnejša, trenutno pa so se pojavile druge zadeve zaradi katerih bomo pričakovanje na :nosecka: prestavili.

Hvala vsem skupaj za mnogokrat napisane vzpodbudne besede, za tolažbo .....in vse kar spada zraven.HVALA:rozica::rozica::rozica::rozica:

Vsem novim :nosecka: želim veeeeeeeeeeeeeeeelikooooo sreče :sloncek::sloncek::sloncek:, tistim ki pa še čakate in upate na :roza::modri: pa da se vam čimhitreje pokažejo :modri::roza:!!!

Če mi bo čas dopuščal vas bo z veseljem brala.

Lena
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

18.08.2005, 19:51

clock-img

Suana

pencil-img

377

lena!!
veš zelo te bomo pogrešale!!!!:(:(
edino ti več kaj je sedaj najbolje zate!!želim ti da se zadeve normalizirajo in da se ti izpolnijo vse skrite želje!!če pa boš imela čas pa se nam le javi da nam poveš kako si!!
lp suzana
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

18.08.2005, 20:00

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

:rozica::rozica::rozica:bodi v cvetju:rozica::rozica::rozica:

clock-img

18.08.2005, 20:08

clock-img

Anonimen

Pogrešali te bomo!:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica: Hvala za lepe želje in seveda isto želim tudi tebi.

clock-img

18.08.2005, 20:25

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Lena poštimajte tiste stvari, ki so prišle vmes, potem, ko bo spet pravi čas, pa veselo na delo:sloncek::sloncek::sloncek:

Pa javi se kaj vmes;)

Lepo bodi:rozica:

Tinka

clock-img

19.08.2005, 07:22

clock-img

emaa

pencil-img

7450

uredita situacijo, da se bomo lahko slišale z veselimi novicami:rozica::rozica:

clock-img

19.08.2005, 17:36

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Srečno in upam, da se kmalu spet beremo :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem