cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dojenje ob gosti hrani - ob polnih obrokih

clock-img

29.12.2005, 22:43

clock-img

Alina_alin

pencil-img

1414

Kako poteka pri vas dojenje ob uvajanju goste hrane? S tem mislim že na čas, ko so obroki že polni. Berem, da pri 6 m potrebuje otrok še vsaj 600 ml mleka. Kako pa naj vem, ali ga toliko dobi z dojenjem?
Sedaj imamo 2 obroka - sadnega in zelenjavnega. Ostalo dojenje, zvečer še flaška, ker premalo mleka. Kako torej naj vem,da dobi dovolj mleka? Pozneje, ko bo še več goste hrane, pa bo še itak manj dojenja. Kako bo takrat 600 ml?
In še nekaj - navadno mleko bi naj bilo nekje pri 1 letu - kako pa naj vem da pri jutranjem in zvečernem obroku dobi dovolj mleka z dojenjem- 600 ml - ko so vsi obroki že polni goste hrane? OK pri flaški veš, kako pa je pri dojenju? Bo zadostilo potrebe samo dojenje do 1 leta ali naj zmerom po podoju še delam flaško?

clock-img

29.12.2005, 23:00

clock-img

eva1

pencil-img

4835

jaz sem slišala da naj bi do prvega leta otrok zaužil 500lm mlečnih obrokov-se pravi jogurti, skute, pudingi, mleko...karkoli mlečnega! Jaz sem pri 8 mesecih začela z alpskim mlekom, pa sedaj poje nekje 500ml vsak dan mlečnega! Zjutraj in zvečer ime mlečnoi obrok in poje nekje 200-300ml na obrok...prej ko sem še dojila, do 9 meseca, pa je za malice jedel skutke, pa jogurte, pa še 2x dojenje, pa je pomoje bilo tut okoli 500ml vsega skupaj! 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem