cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dojenje 4-mesečnika

clock-img

01.09.2007, 21:44

clock-img

Žana04

pencil-img

137

Pozdravljene!

Naš sonček, ki bo čez nekaj dni star 4 mesece, se je iz enega dneva v drugi odločil, da se ne bo dojil več na 2 uri, temveč na 4 ure. Vem, da je dojenje na 4 ure pri tej starosti normalno, me pa sekira, ker ni bilo nobenega "prehoda" in ni opaziti, da bi bila dojenja zaradi tega daljša in s tem tudi količina popitega mleka večja. user posted image user posted image user posted image
Ali se je kateri zgodilo enako? Na koliko ur se dojijo (so se dojili) vaši otroci pri 4-ih mesecih?
Pa še en problemček imamo - kar naenkrat se nočemo več dojiti na levi strani. Opazila sem, da je bilo že nekaj povedanega na to temo, ne vem pa, zakaj do tega pride. Ali katera od vas ve?user posted image user posted image user posted image
LP!

clock-img

01.09.2007, 21:51

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

normalno je, ja, da se doji na 3-4 ure, čeprav pri nas je to postopoma prišlo na tak urnik. user posted image  so različni in če se je tvoj odločil iz včeraj na danes, mu pač tako paše.

clock-img

02.09.2007, 23:57

clock-img

Anonimen

Jaz pri Eli nisem nikdar gledala na uro, na koliko časa se doji. Sem ji pač dala, kadarkoli je želela. Včasih je jedla na 4 ure, včasih na 15 minut. Tudi sedaj je podobno, se pa res hitreje najé, kot se je prej.
Glede leve dojke pa je tako, lahko da se mašijo mlečni vodi, kar lahko pripelje do mastitisa. Da bi to preprečila, ga na to dojko čim več pristavljaj, da se to odmaši, če je napetost prevelika, pa si s črpalko ali ročno odvečno mleko spumpaj ven, toliko da napetost popusti.

clock-img

04.09.2007, 12:27

clock-img

Žana04

pencil-img

137

Se popolnoma strinjam, da se glede dojenja ne gleda na uro, toda, kako naj vem, da je otrok lačen, če se sploh ne oglaša za dojenje. user posted image  Medicinska sestra pravi, da je nezahteven otrok.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem