cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Dabroston in počutje

clock-img

14.03.2012, 08:31

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

Tiste, ki ste jemale dabroston med ciklom, kako ste se počutile?

Jaz sem sedaj že 5 cikel na dabrostonu in vsakič ko začnem jesti sem čisto na tleh, brez energije, brez volje, tečna in razdražljiva..kako ste se spopadale s tem?

clock-img

14.03.2012, 10:07

clock-img

Ajra RR

pencil-img

705

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Jaz sem sedaj že 5 cikel na dabrostonu in vsakič ko začnem jesti sem čisto na tleh, brez energije, brez volje, tečna in razdražljiva..kako ste se spopadale s tem?

Vprašaj za nasvet tukaj: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/mag-stanko-pusenjak_51

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

clock-img

14.03.2012, 10:41

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

IZVIRNO SPOROČILO: Ajra RR

Vprašaj za nasvet tukaj: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/mag-stanko-pusenjak_51

Hvala, vendar me bolj zanima kako so se počutile punce, ki so dale to skozi.

clock-img

14.03.2012, 13:51

clock-img

Kratka

pencil-img

372

jaz sem bila ista. Sem se znala zjokat sredi trgovine kar tako brez razloga user posted image Jaz sem ga jemala 3 mesece in mi niti ni preveč pomagalo, tako da ga potem nisem več, ker je bilo tudi iz meseca v mesece počutje slabše. Sem prešaltala na pitje krvomočnice in ta mi je pomagala, da sem potem takoj zanosila. Sem ga pa jemala zaradi švoh sluznice in posledično krvavih izcedkov od O do M.

clock-img

14.03.2012, 13:56

clock-img

posh

pencil-img

1282

3 mesece dabrostona v nosečnosti..kaj naj povem, grozno počutje in konstantna slabost. Po prenehanju jemanja je izginilo takoj.

clock-img

14.03.2012, 13:56

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

Kratka jaz ga jemljem iz istega razloga, pa tudi krvomočnico sem pila, pa ni bilo izboljšanja...ampak je to druga stvar. Res sem čisto na tleh, takoj ko začnem jemat. Ko neham, pa sem spet super, vesela, polna energije. Kako bi imela več energije kljub temu, da ga jemljem me zanima user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil LittleSun -- 14.3.2012 14:01:11 >

clock-img

15.03.2012, 13:12

clock-img

tiky

pencil-img

48

Hoj. Tudi jaz ga jemljem sedaj že 3 mesece zaradi PCO. Mi2 se trudiva za user posted image in med čakanjem na vse preglede in preiskave ga jem, da imam redne user posted image . Opažam pa, da mi je zaradi njih padla spolna sla, včasih sem razdražljiva, jokava in ko jih začnem jesti me malo srbi tam spodaj. Imam pa boleče prsi in napihnjen trebuh. Ali kaj veste koliko mesecev ga lahko jemlješ?

clock-img

15.03.2012, 17:23

clock-img

Kratka

pencil-img

372

Kratka jaz ga jemljem iz istega razloga, pa tudi krvomočnico sem pila, pa ni bilo izboljšanja...ampak je to druga stvar. Res sem čisto na tleh, takoj ko začnem jemat. Ko neham, pa sem spet super, vesela, polna energije. Kako bi imela več energije kljub temu, da ga jemljem me zanima user posted image user posted image

Kaj pa vem. Jaz sem rešila tako, da sem ga nehala piti user posted image A drugače ti pomaga, mislim glede izcedkov? Kaj pa maco si že poskusila? Baje daje energijo...

< Sporočilo je popravil Kratka -- 15.3.2012 17:24:23 >

clock-img

16.03.2012, 22:49

clock-img

Anonimen

Jaz sem jedla/jemala ustogestan...isto počutje, spala sem po 3x na dan po malem, me je kr zmanjkalo in slabost je bila ves čas prisotna...

srečno vsem

clock-img

17.03.2012, 06:45

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

Kratka mace ne prenašam dobro, mi je slabo po njej in želodec me boli. Načeloma mi kar pomaga, je boljše, čeprav ni še čisto dobro. Bomo že potrpeli še par dni ;)

clock-img

18.03.2012, 18:46

clock-img

Anonimen

Jaz sem dabroston že jemala pred prvo zanositvijo, zaradi PCO in posledično zelo nerednih menstruacij. Jemala sem ga 6 mesecev in sem z njegovo pomočjo imela redne menstruacije. Zdaj sem ga začela prav tako jemati, ker delamo na drugem otročičku. Pri jemanju nisem imela popolnoma nobenih problemov, počutila sem se normalno, ni mi bilo slabo, spolne sle pa tako ali tako nimam nevemkako velike, tako da tudi tukaj ne opazim nobene razlike.

clock-img

10.03.2016, 14:08

clock-img

madjanca

pencil-img

769

Punce, mogoce mi lahko pomagate.. ze nekajkrat sem bila na dabrsotonu in sem imela vedno slabosti, glavobole in bila mocno utrujena..
Tokrat pa mi samo slabi in imam sirast rumen izcedek in spodaj me mocno pece.. je mozno, da je to posledica hormonsega nihanja zaradi tablet in kaj naj naredim.??

clock-img

31.03.2016, 07:44

clock-img

MauMow

pencil-img

2022

Jaz na Dabrostonu nisem imela nobenega problema. Dejansko sem se prav super počutila. Še mislila sem da bo M prišla ker sem mela krvavitev en dan (bla vzg. krvavitev). In jemala sem ga pol do 4 meseca N. Edino pač zaradi njega sem pol v nosečnosti imela ubitačne slabosti. Kar je pa logično ker je to progesteron. In z njegovo pomočjo imam danes 7t starega sinčka.

clock-img

09.05.2016, 10:30

clock-img

Mladarozca

pencil-img

8

Pozdravljene

Tudi jaz sem kar nekaj ciklusov jemala Dabroston. Kak mesec je bilo ok, kak mesec pa so se pojavljale grde slabosti. Apetita nisem imela, po dveh žlicah kosila mi je šlo na bruhanje. Sčasoma (po kakih 3 ciklusih), pa sem se malo navadila. Sem pa po njem imela močnejše in tudi bolj boleče menstruacije.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem