cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

DOJENJE IN HUJŠANJE PO MONTIGNACU

clock-img

19.06.2007, 12:42

clock-img

simonka

pencil-img

245

Pozdravljene mamice.
Shujšati bi morala nekje okrog 30kg, pa semm se odločila za Montignaca. Ali ima katera izkušnje in kje se dobi njegova literatura. Najbolj pomembno pa je če lahko delam to dieto ob dojenjeu. Za nič na svetu ne bi hotela ogroziti dojenja zato prosim za nasvete. Naš sonček je star 4 mesece in polno dojen.

Hvala

_____________________________

Naša sončka: Timon in Jaka

clock-img

19.06.2007, 12:46

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Sama nisem nikdar začela z dieto pred uvedbo GH pri otroku.

clock-img

19.06.2007, 13:35

clock-img

Geja

pencil-img

374

Jaz na tvojem mestu ne bi hujšala, v kolikor polno dojiš. Kolegica je to delala in izgubila mleko, tako da mora dodajat...

Tudi sam imam enak problem, saj imam občutek da grem s kilogrami kar gor - je pa res da sem vseskozi lačna in bi samo jedla in jedla... Tako da je moj trebušček kar lepo obilen...

lp,
Geja

clock-img

19.06.2007, 21:41

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Dokler sem polno dojila, sploh nisem mogla manj jest, ker sem bila ves čas nekaj lačna user posted image  Zdaj, ko je tamala že na GH, pa sem začela tudi malo pazit pri prehrani.

clock-img

20.06.2007, 13:48

clock-img

lysa

pencil-img

124

Jaz se že dlje časa (let) držim osnovnih Montignacovih načel prehranjevanja (količinsko pa hrane ne omejujem), pa imam mleka ogromnoooo, mali je pa lepo okrogel in velik. Po njegovem rojstvu pa sem nekaj mesecev praktično živela na polenti in kakšni kuhani zelenjavi (mali imel krče), pa se ni to nič poznalo pri produkciji mleka kot tudi ne na pridobivanju teže malega (moja teža pa ni šla dol). Mislim, da je pomembna zadostna količina tekočine, mirno življenje in pogosto pristavljanje.
Je pa verjetno tudi odvisno od organizma oziroma tvojega telesa, kako bi reagiralo na spremembo. Diete so ponavadi lahko stresne in zaradi tega je lahko potem tudi manj mleka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem