cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Comformil ali Bebe - Ery ima novo težavo!

clock-img

06.10.2005, 14:27

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Spet pišem v imenu RR-jevke Ery.
Njena hči Nika ima zdaj Comformil mleko in je lepo kakala (prej je bil to problem, če se spomnete). Zdaj, po 10. dneh pa je spet začela jokat in tudi napenja jo. Zakaj je tako, kaj naj naredi? Kaj mislite, da tudi to mleko ni dobro?
Pa še to jo zanima, če je mleko C. iz Mullerja boljše?

Hvala vsem v njenem imenu!

_____________________________

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

06.10.2005, 20:46

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Hmmm... Ne vem koliko lahko pomagam.. Evo pri nas je bilo takole - ko smo prišli domov iz bolnice smo začeli s Pre-aptamilom (ker je imel zlatenico in ni hotel sesat), potem smo prešli na Aptamil 1 (in imeli hude krče), pa šaltali na Hipp 1 (manj krčev, pa čisto zaprtje), pa nazaj na Aptamil 1 (spet hudi krči) in na koncu smo šli na Bebo Sensitive (super!!), zdaj pa ni več ni krčev in imamo navadno Bebo 1..

Finta je v tem, da vedno ko smo sprobali novo hrano je nekaj dni funkcioniralo čist vredu (npr. s Hipp-om), šele po nekaj času je prišlo do zaprtja.. Tudi ko smo šli na Bebo Sensitive je bilo nekaj časa ful super (normalno kakal, ful malo krčev), potem pa smo imeli nekaj časa majhne probleme z zaprtjem (oz. je kakal vendar zelo težko).. Stvari so se uredile sedaj ko smo na Bebi 1 (mehko blato, nobenega napenjanja, nobenih krčev user posted image )..

Jih pa veliko prisega na Comformil.. Pri hrani je vedno tako, enim paše to, drugim kaj drugega (npr. naš pri Aptamilu nikoli ni imel problemov s kakanjem, nekatere pa je čist zaprl).. Pač je treba sprobat user posted image

clock-img

06.10.2005, 21:01

clock-img

Anonimen

Mi smo najprej imeli Aptamil, pa je Tiborja zelo zaprl. Potem sem prešla na mešanico Comformil - Aptamil, približno po - pol. Ker mi je prijateljica rekla, da Comformil je pa malo preveč agresiven in da ga je zato bolje mešat, ker se je njena hčerka po čistem Comformilu zvijala in jokala. Ona je to sprobala in je delovalo. Zato sem tudi jaz in je tudi delovalo. Če ima še kaj Aptamila, naj poskusi. Sicer pa, a ji je morda začela kapljice AD3 dajati? Ker po teh imajo otročki tudi krče. Če je tako, naj si priskrbi avstrijske Oleovit D3. Do takrat naj pa s kapljicami prekine. Če pa so to "samo" krči, kot pač krči pri nekaterih dojenčkih, pa naj poskusi s čajem Plantex, ki ga po vrečkah za 100 ml čaja prodajajo v lekarnah. Nam je zelo pomagal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem