cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Cene - pomoč

clock-img

07.06.2009, 10:55

clock-img

malania

pencil-img

613

Živjo...

...jaz pa pišem seminarsko na podiplomske študiju in bi rabila okvirne cene za določene storitve na poroki:

civilni del poroke (matični urad)
fotograf
muzika (band)
kofeti (na kos)
cvetje

Najlepša hvala!user posted image

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

clock-img

07.06.2009, 10:55

clock-img

malania

pencil-img

613

kofeti = konfeti user posted image

H. Rubinstein

clock-img

07.06.2009, 12:21

clock-img

Tanja55

pencil-img

1381

IZVIRNO SPOROČILO: malania

Živjo...

...jaz pa pišem seminarsko na podiplomske študiju in bi rabila okvirne cene za določene storitve na poroki:

fotograf
muzika (band)
kofeti (na kos)
cvetje

Oprosti, ampak moram napisat: a ni raziskovanje temelji del studija, sploh podiplomskega? Mislim, kaj vec od zastavljanja vpr. na forumih?...pa se to, ce bi vsaj MALO raziskala RR (da kaksnega drugega foruma ne omenjam) bi videla, da pod Poroka 2009 vse tole ze pise, oz. vsaj vecina in ogromno linkov imajo dekleta tam (pa seveda nasvetov).

To, da stricek Google tud marsikaj vrze ven sploh ne bi... maticni urad ma pa tud telefon in se zve vse v nekaj minutah. Se celo primerjavo lahko naredis med uradi, ce te zanima, ali imajo enak cenik in enak postopek (in bos videla, da se kaj razlikuje, tam mas pol zanimiv del svoje seminarske lahko). No, se eno naivno vpr. mam: kaj bos pa za referenco dala potem? RR?

Ampak resno, ne samo da sem jezna, ko berem taksne poste, sem tudi prav zalostna...ljuba dusa, PODIPLOMSKA studentka si, zacni se tko tud obnasat no.

In ves, nic se ne bi obregnila, ce bi imela kaksno zanimivo konkretno vprasanje, ampak tole pa...

clock-img

07.06.2009, 12:27

clock-img

arupnik3

pencil-img

1234

civilni obred 35€
fotograf je bil zastonj user posted image
muzika je bla 500€
vse cvetje z konfeti 550€

clock-img

07.06.2009, 12:52

clock-img

soraia

pencil-img

308

civilni del: 0€
fotograf: 200€
band: ga nismo imeli
konfeti: 3,5€ na kos (delano doma, so pa bili posebni)
cvetje: 200€ (šopek, ikebana in naprsni)

Pa srečno pri opravljanju seminarske in celotnega študija.

Če pa te še kaj zanima, kar vprašaj.

< Sporočilo je popravil soraia -- 7.6.2009 12:55:17 >

clock-img

07.06.2009, 14:07

clock-img

malania

pencil-img

613

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55

Živjo...

fotograf
muzika (band)
kofeti (na kos)
cvetje

Oprosti, ampak moram napisat: a ni raziskovanje temelji del studija, sploh podiplomskega? Mislim, kaj vec od zastavljanja vpr. na forumih?...pa se to, ce bi vsaj MALO raziskala RR (da kaksnega drugega foruma ne omenjam) bi videla, da pod Poroka 2009 vse tole ze pise, oz. vsaj vecina in ogromno linkov imajo dekleta tam (pa seveda nasvetov).

To, da stricek Google tud marsikaj vrze ven sploh ne bi... maticni urad ma pa tud telefon in se zve vse v nekaj minutah. Se celo primerjavo lahko naredis med uradi, ce te zanima, ali imajo enak cenik in enak postopek (in bos videla, da se kaj razlikuje, tam mas pol zanimiv del svoje seminarske lahko). No, se eno naivno vpr. mam: kaj bos pa za referenco dala potem? RR?

Ampak resno, ne samo da sem jezna, ko berem taksne poste, sem tudi prav zalostna...ljuba dusa, PODIPLOMSKA studentka si, zacni se tko tud obnasat no.

In ves, nic se ne bi obregnila, ce bi imela kaksno zanimivo konkretno vprasanje, ampak tole pa...

Najprej sem to želela spregledati, ampak ne bom, ker ne bom dovolila, da me nekdo, ki me ne pozna in niti ne ve kakšno seminarsko nalogo delam kako in kaj.... tako komentira.
Ja, in kaj če vprašam na forumu, saj sploh ne veš zakaj konkretno rabim podatke.. in da povem... ti podatki v tej seminarski sploh niso bitni, lahko se jih tudi izmislim, ampak ker želim da so vsaj malo primerljivi in realni sem vprašala tukaj... Point seminarske pa je delo s specifičnim programom (naučiti se uporabljati program), in ker jaz delam na tematiko poroke bi v seminarsko vključila tudi določene stroške...
Lahko bi napisala še kaj... ampak bom raje tiho.

H. Rubinstein

clock-img

07.06.2009, 14:07

clock-img

malania

pencil-img

613

arupnik3 in soraya - hvala za pomoč!!! user posted image

H. Rubinstein

clock-img

07.06.2009, 14:15

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

Živjo...

fotograf
muzika (band)
kofeti (na kos)
cvetje

jaz ti lahko edino na prvi del odgovorim:
- poroka na gradu (Škofja LOka): 210€
-poroka v mestu (Žigonova hiša): 120€

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

clock-img

07.06.2009, 14:23

clock-img

malania

pencil-img

613

Hvala vam punce, sem si že vse zabeležila...user posted image
Ker pa delam na tematiko svoje poroke, mi bodo končni podatki in izračuni prišli pošteno prav...

H. Rubinstein

clock-img

07.06.2009, 14:29

clock-img

Tanja55

pencil-img

1381

Najprej sem to želela spregledati, ampak ne bom, ker ne bom dovolila, da me nekdo, ki me ne pozna in niti ne ve kakšno seminarsko nalogo delam kako in kaj.... tako komentira.
Ja, in kaj če vprašam na forumu, saj sploh ne veš zakaj konkretno rabim podatke.. in da povem... ti podatki v tej seminarski sploh niso bitni, lahko se jih tudi izmislim, ampak ker želim da so vsaj malo primerljivi in realni sem vprašala tukaj... Point seminarske pa je delo s specifičnim programom (naučiti se uporabljati program), in ker jaz delam na tematiko poroke bi v seminarsko vključila tudi določene stroške...
Lahko bi napisala še kaj... ampak bom raje tiho.

No ce bi tako napisala, mi ne bi bil noben problem. Sej bi bil samo en dodatni stavek dovolj. Se vedno pa velja, da imas dostop do najbolj azurnih podatkov prav na temi Poroka2009. In enako velja, da moras imeti zanesljive reference (ce hoces dobro nalogo, bos podkrepila stvari z realnimi podatki in veljavnimi referencami).

Ne bom se opravicevala, ker se vedno trdno stojim za svojim mnenjem. Je tako, da se tvoj post lahko bere prav tako, kot sem ga prebrala sama. In ceprav nisem zelela bit nesramna, sem morda grobo odreagirala. To pa zato, ker se ukvarjam s podiplomskimi studijami in z izobrazevalnim procesom itd. in ne mores verjet koliko ljudi dejansko ubere tovrstne bliznice ker se jim ne da raziskovat, niti s prstom mignit. In kot bi rekla ena od RR uporabnic: to je javni forum in vsak napise kar misli. Hkrati pa tudi bere, kar zeli prebrati.

Zelim ti uspesen studij.

clock-img

07.06.2009, 14:53

clock-img

malania

pencil-img

613

Vem kako je glede seminarskih nalog, marisikdo jih sploh ne piše, ampak naredi po sistemu copy paste, ter po možnosti še pisave ne spremeni (imam tudi jaz doma nekoga, ki te zadeve popravlja na dodiplomskem in vem, kako izgledajo tovrtne umetnine).
Številne podatke najdeš na različnih portalih, je pa res, da jaz osebno najraje sodelujem na RR, ker se tukaj res dobro počutim in ne vidim razloga, da ne bi zadeve, ki je objavljena že drugod vprašala tudi tukaj...

Glede referenc in iskanja podatkov na forumih se strinjam s tabo! Je pa res, da nam je lahko tudi forum pri študiju v veliko pomoč... saj več glav ve, če sami česa ne vemo, nas lahko do tega usmeri nekdo, ki je o tem bolj obveščen....

Lep dan želim!

H. Rubinstein

clock-img

07.06.2009, 16:21

clock-img

poli*

pencil-img

2407

civilna= 0 €
fotograf= 400 €
band= 350 €
konfeti= 2,2 €
cvetje- še ne vem, ampak okrog 250 €

clock-img

07.06.2009, 16:31

clock-img

Anonimen

civilni del poroke (matični urad) 0,00€ (itak zastonj)
fotograf 0,00€ (moja kolegica z najinim fotoaparatom)
muzika (band) 0,00€ (nisva imela banda, ker ni bilo žurke)
kofeti (na kos) 0,00€ (ni bilo konfetov)
cvetje cca. 2€ (mami za šopek nabrala tulipane in narcise na vrtu, kupila je le papir, ostalih rož ni bilo)

prstani 79,00€ (srebrni- moj 64€, njegov 15€)
še kaj? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.06.2009, 22:04

clock-img

malania

pencil-img

613

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

cvetje cca. 2€ (mami za šopek nabrala tulipane in narcise na vrtu, kupila je le papir, ostalih rož ni bilo)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

UUuuu... user posted image
Jaz pa sem prišla na 9.000 € ... v upanju, da nisem česa pozabila... user posted image user posted image

H. Rubinstein

clock-img

07.06.2009, 23:21

clock-img

barika

pencil-img

6448

si si pa privoščila drag prstan ...user posted image user posted image

clock-img

08.06.2009, 11:01

clock-img

eva1

pencil-img

4835

Civilni del-z rožami,postavitvijo zunaj in pogostitvijo(kanapeji, šampanjec....)-mislim da okoli 600€
snemalec-300€user posted image (se ne spomnem več točno)
fotograf - 450€
bend-1200€
rože- 400€-500€(naprsi šopki, moj šopek, 2xokrasitev avta, okrasitev gostilne)
potem vabila, zahvale, konfeti-mislim, da je bilo vse skupaj okoli 150-200€ nekaj doma delano, nekaj naročeno

potem pa prstani -400€ obleka 350 €, gostilna -2100€..pa če gremo v podorbnosti se še kar nekaj nabere(okrasitev doma, postrežba doma....

clock-img

08.06.2009, 23:06

clock-img

didikaa

pencil-img

163

uh...nekaj že lahko napišem...

ansambel= 1500 eur
moja obleka= 410 eur
čevlji= 40 eur
obleka in čevlji za preoblečt= 120 eur
dvorana= 100 eur
pogostitev= 2500 eur
civilna = ( še ne vem )
njegova obleka= ( še ne vem )
čevlji= ( še ne vem )
prstani= 700 eur
cvetje= 1100 eur
....in ogromno stvari še manjka....drago to ko satan....
aja vabila so bla 25 eur

clock-img

09.06.2009, 19:01

clock-img

malania

pencil-img

613

IZVIRNO SPOROČILO: barika

si si pa privoščila drag prstan ...user posted image user posted image

Ja, očitno bo treba kakšen diamantek kar v zlatarni pustiti... user posted image

H. Rubinstein

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem