cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Celjska porodnišnica in CR

clock-img

24.09.2006, 11:01

clock-img

Špela

pencil-img

274

Kolio časa se ostane v Celjski porodnišnici po CR-ju in ali je katera imela spinalni blok tam? Koliko prej ste se šle zmenit za CR, je 14 dni pred rokom dovolj zgodaj?

clock-img

24.09.2006, 12:21

clock-img

tani

pencil-img

3

Jaz sem se zmenila en teden pred rokom, carski rez pa so mi naredili dva dni pred rokom. Imela sem spinalni blok- zanj so se kr sami odločili (šla sem v operacijsko brez da bi vedela kaj me čaka user posted image ). Notri bi morala ostati 7 dni (v ponedeljek sem imela CR, domov bi morala iti naslednji ponedeljek), samo sem se zmenila da sem šla domov v nedeljo, pa sem prišla v ponedeljek nazaj, da so mi odstranili šive.  Drugače sem bila zelo zadovoljna z vsem user posted image .

clock-img

24.09.2006, 15:12

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Jaz sem imela napovedan CR pred dvema letoma. Naredili so mi ga 4 dni pred rokom in sicer s spinalnim blokom - na mojo željo. Z Adamom sva ostala v bolnici 8 dni.

Vse je bilo ok - imela sem dobre izkušnje tako s sestrami kot zdravniki.

clock-img

29.09.2006, 16:49

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Jaz sem imela CR v celjski porodnišnici 2 dni pred rokom. Datum mi je kar ginekologinja določila na zadnjem pregledu.
Imela sem pa splošno narkozo - na svojo željo.
Domov sva šla pa 16. dan, ampak to zato, ker sem imela zaplete z mastitisom. Sam CR in okrevanje po njem je bilo ok in če ostalih zapletov zraven ne bi bilo, bi šla domov 7. dan po porodu.

LP

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

03.10.2006, 11:51

clock-img

KOZLEK

pencil-img

102

POZDRAVLJENA
jaz sem imela carski rez junija letos sicer nenapovedan, v nedeljo domov pa sva šla v petek po viziti, v nedeljo pa nazaj na odstranitev šiva.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem