cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Bunkica pri šivih

clock-img

09.07.2008, 17:21

clock-img

evitaeva

pencil-img

8

Pozdravljeni,
ma vas se obračam, da mi katera da kakšno informacijo oziroma napotek kaj naj bi to bilo....in sicer, rodila sem 2,5 meseca nazaj in bila šivana (4šivi), vse lepo in prav nakar se mi po  1,5meseca  na predelu kjer sem imela šive pojavil kot nek majhen mazoljček, ki sem ga stisnila in iz njega je prišlo malo gnoja, sedaj pa se mi je to ponovilo, vendar v precej večji meri...imam bulico, ki ni gnojna, sam bulica user posted image malo me moti in skrbi  ...

Hvala za vsako informacijo
lep dan

clock-img

09.07.2008, 23:02

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Hm, po moje najboljše, da pokičeš ginekologa in se naročiš na pregled, Bo strokovnjak najbolje vedel kaj bi to lahko bilo.

clock-img

10.07.2008, 07:38

clock-img

puncica

pencil-img

9847

jaz bi šla tole pokazat G. no vsaj poklicala bi in ji opisala zadevo in verjetno bo potem rekla da pridi pokazat. Ni pa tole normalno ja.

clock-img

10.07.2008, 11:05

clock-img

tejca14

pencil-img

19

Meni se je to isto naredilo kake tri mesece po porodu. Ugotovila sem, da je to zaradi tega, ker sem začela nosit tangice in me je drgnilo. Mene je tudi srbelo in se je naredila bulica. Sem bila že tako daleč, da grem k ginekologu, pa je mminilo srbet in bulica je izginila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem